Te davne 2010. godine Francusku je potresao ogroman skandal kada se saznalo da su dvojica najboljih fudbalera sveta Karim Benzema (Real Madrid) i Frank Riberi (Bajern) imali odnose sa tada maloletnom Zahijom Behar.

Ova kontroverza ne bi možda ni došla do javnosti da Zahija nije odlučila da podigne tužbu protiv njih.

Zahija se 2010. našla u centru skandala.
screenshoot/instagram 

Ova devojka je u vreme velikog skandala radila kao prostitutka, a zbog toga su umalo fudbaleri završili iza rešetaka s obzirom da, iako su u Francuskoj seksualni odnosi dozvoljeni od 15. godine, zakon nalaže da prostitutka ne sme biti mlađa od 18 godina.

Zahija je tada za veče sa fudbalskim igračima dobila 700 evra, a onda dobila poziv na sud, na kojem je utvđeno da "fudbaleri nisu mogli da znaju koliko ima godina".

Benzema i Riberi našli su se na sudu zbog Zahije.
NIVIERE / Sipa Press / Profimedia 

Ipak, pariski sud je januara 2014. godine odbacio tužbu protiv francuskih fudbalera Karima Benzeme i Franka Riberija koja ih je teretila za zavođenje ove maloletnice. Njima je pretila trogodišnja kazna zatvora, a sama Zahija Dehar je rekla da je lagala igrače rekavši im da je punoletna.

Dok je, zbog nje, Benzema završio sa igranjem sa reprezentaciju neposredno pre Svetskog prvenstva 2010. godine, ali se bar spasio zatvorske kazne. Zahija je profitirala od skandala i izgradila karijeru u modnom svetu.

Benzema zbog Zahije nije učestvovao na Svetskom prvenstvu u fudbalu.
GERARD JULIEN / AFP / Profimedia 

Ova priča ju je vinula do zvezda, pa je tako njen lik postao česta pojava na naslovnim stranama mnogih svetskih novina, a finansijeri sa svih strana su joj nudili novac da izgradi karijeru kakvu želi. Zbog njenog stava i stalnih intervjua je u Francuskoj dobila nadimak "Skandalozna".

Inače, Zahija Dehar je rođena u Alžiru 25. februara 1992. godine, a sa deset godina se sa bratom preselila u Francusku.

Zahija je od svog tela zarađivala 20-ak hiljada evra mesečno, a porodica je se odrekla nakon što je saznalo za skandal. Ali, ona je kasnije tvrdila da zapravo nije prostitutka.

"Nemam svodnika i sav novac ide meni. Usluge pružam samo onima kojima želim i niko ne može da me natera da radim nešto što ne želim i kada to ne želim", rekla je svojevremeno.

Njen otac i dalje živi u Alžiru i odrekao se je nakon što su isplivale optužbe i se*s skandal.

Ona je danas glumica sa čuvenim ulogama u filmovima "Laka žena" i "Žozefin, trudna i predivna", a u međuvremenu je ogroman medijski publicitet iskoristila i postaladizajnerka donjeg veša, ali i aktivistkinja.

zahija je igrala u filmu.
screenshoot/instagram 

Međutim, njena gostovanja redovno su propraćena brojnim negativnim komenatima i optužbama da "romantizuje prostituciju ženskim pravima"

Sa druge strane, fudbaleri koji su očigledno tražili usluge, kako kažu, prostitutke i koji navodno nisu mogli da procene da li je devojka pred njima maloletna ili ne (iako se vidi da je veoma mlada), izvukli su se i postali "face"

Zahija ipak ne dozvoljava da je ovo sve poljulja, te nastavlja da vredno radi i zarađuje novac na legitiman način, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Evo kako Zahija Dehar danas izgleda.

Pročitajte još: SKANDAL SA PROSTITUTKOM MU JE UMALO UNIŠTIO KARIJERU Najbolji fudbaler je oženjen, a smuvao je problematičnu lepoticu

Bonus video:

FUDBALERI VIŠE VOLE ŽENSKE PESME?! Joca Stefanović otkriva kakvi su reprezentativci U KAFANI! Jednu pesmu morao da peva VIŠE PUTA Kurir televizi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!