Karim Benzema proglašen je na spektakularnom događaju u Parizu za najboljeg fudbalera sveta. Međutim, dobitnika Zlatne lopte,  u jednom trenutku je potpuno zasenila njegova devojka, prelepa Džordan Ozuna koja je plenila pažnjom na svakom koraku.

Džordan je tako umesto Karima danas postala glavna tema medija, jer je njen lik odavno poznat široj javnosti, ali možda onako kako bi želela. Naime, 32 godišnja manekenka nekada je bila konobarica u Hootersu u Las Vegasu, a nije joj bilo strano da u javnosti pozira u toplesu, čak i kada su već počeli da je povezuju sa slavnim sportistima i pevačima, a paparaci je pratili u stopu.

Tako je svojevremeno kružila priča da je čak i Džastin Biber bacio oko na lepu Ozunu, i to dok je još uvek bila u braku u koji je ušla veoma mlada. Njenu karijeru obeležio je i seks-skandal, kada su njeni privatni snimci procurili u javnost. 

Zato se mnogima nije dopalo kada je Džordan uplovila u vezu sa Karimom, pogotovo nakon njegovih problema sa maloletnom prostitukom Zahijom Dehar koja je lagala za godine, a za odnose je dobila 700 evra. Njemu je tada pretila trogodišnja kazna zatvora, ali je sud ipak odbacio optužbe Zahije.

Instagram Evo kako Zahija Dehar danas izgleda.

Dok je, zbog nje, Benzema završio sa igranjem sa reprezentaciju neposredno pre Svetskog prvenstva 2010. godine, ali se bar spasio zatvorske kazne. Zahija je profitirala od skandala i izgradila karijeru u modnom svetu.

Karim Benzema je imao problema zbog maloletne prostituke.
NIVIERE / Sipa Press / Profimedia 

Fudbaleru su bile potrebne godine da ponovo izgradi ugled, te je nagrada za najboljeg bila konačna potvrda za trud koji je uložio s obzirom da su mu u jednom trenutku svi ugovori visili o koncu.

Karim Benzema uživa kraj devojke.
Instagram 

Nakon svega Benzema je svoj privatni život čuvao u najstrožijoj tajnosti, ali se ipak saznalo da je u vezi sa lepom Džordan. Ona je nakon što je primio Zlatnu loptu podelila njegovu fotografiju uz emotivne reči.

"Svaka čast, kapetane! Ova nagrada nije samo rezultat tvog ovogodišnjeg uspjeha, već i stabilnosti koju si postigao tokom karijere. Ne mogu ti opisati koliko smo ponosni na tebe. Puno vam hvala što ste ga podržavali u ovoj predivnoj godini."

Zanimljivo je da je fudbaler još uvek službeno u braku sa Korom Gotje, sa kojom ima dete. Ipak, njegova veza sa modelom čini se sve ozbiljnijom, te nije isključeno da će uskoro i uslediti razvod, a Džordan konačno postane "gospođa Benzema". 

Mnogi su mišljenja da su se i fubaler i manekenka smirili, te da su prvi put u nekoj vezi verni, i ne prave skandale, a u galeriji u nastavku pogledajte još fotografija lepe Džordan koja je omađijala najboljeg fudbalera.

Instagram Džordan Ozuna je nova devojka Karima Benzeme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!