Karim Benzema pre nekoliko meseci proglašen je na spektakularnom događaju u Parizu za najboljeg fudbalera sveta, a uspehu dobitnika Zlatne lopte najviše se radovala kako njegova supruga Kora Gotje, tako i njegova devojka, manekenka Džordan Ozuna, piše sportlife.story.hr.

Iako zvuči čudno, ovom trojcu ovakav angažman savršeno odgovara. Zapravo, slobodno se može reći da su supruga i devojka ukrale svu pažnju na dodeli, jer su ga bodrile iz prvog reda. I iako bi većina žena načisto poludela što im suprug ima ljubavnicu, Kori to, čini se, nimalo ne smeta.

Karim i njegova supruga su u braku od 2016. godine, a nije tajna da za sve ovo vreme imao niz ljubavnica. Ipak, Džordan mu je prva zvanična devojka koju njegova supruga odobrava. Lepotice su tako i nedavno udružile snage kako bi bodrile svog čoveka, koji je poznat po fudbalskim uspesima, ali i se*s skandalima.

Inače, lepa Džordan svojevremeno je bila konobarica u Hootersu u Las Vegasu, a nije joj bilo strano da u javnosti pozira u toplesu, čak i kada su već počeli da je povezuju sa slavnim sportistima i pevačima, a paparaci je pratili u stopu.

Tako je svojevremeno kružila priča da je čak i Džastin Biber bacio oko na lepu Ozunu, i to dok je još uvek bila u braku u koji je ušla veoma mlada. Njenu karijeru obeležio je i seks-skandal, kada su njeni privatni snimci procurili u javnost.

Zato se mnogima nije dopalo kada je Džordan uplovila u vezu sa Karimom, pogotovo nakon njegovih problema sa maloletnom prostitukom Zahijom Deharkoja je lagala za godine, a za odnose je dobila 700 evra. Njemu je tada pretila trogodišnja kazna zatvora, ali je sud ipak odbacio optužbe Zahije.

Zahija Dehar je mogla koštati Benzemu karijere.
screenshoot/instagram 

Dok je, zbog nje, Benzema završio sa igranjem sa reprezentaciju neposredno pre Svetskog prvenstva 2010. godine, ali se bar spasio zatvorske kazne. Zahija je profitirala od skandala i izgradila karijeru u modnom svetu.

Benzema je umalo ostao bez karijere zbog skandala.
NIVIERE / Sipa Press / Profimedia 

Fudbaleru su bile potrebne godine da ponovo izgradi ugled, te je nagrada za najboljeg bila konačna potvrda za trud koji je uložio s obzirom da su mu u jednom trenutku svi ugovori visili o koncu.

Nakon svega Benzema je svoj privatni život čuvao u najstrožijoj tajnosti, ali se ipak saznalo da je u vezi sa lepom Džordan. Ona je nakon što je primio Zlatnu loptu podelila njegovu fotografiju uz emotivne reči.

"Svaka čast, kapetane! Ova nagrada nije samo rezultat tvog ovogodišnjeg uspjeha, već i stabilnosti koju si postigao tokom karijere. Ne mogu ti opisati koliko smo ponosni na tebe. Puno vam hvala što ste ga podržavali u ovoj predivnoj godini."

Inače, već neko vreme se šuška da je fudbalerova veza sa modelom sve ozbiljnija, te nije isključeno da će uskoro i uslediti razvod, kako bi Džordan konačno postala "gospođa Benzema".

Mnogi su mišljenja da su se i fubaler i manekenka smirili, te da su prvi put u nekoj vezi verni, i ne prave skandale, a u galeriji u nastavku pogledajte još fotografija lepe Džordan koja je omađijala najboljeg fudbalera.

Instagram Džordan Ozuna je nova devojka Karima Benzeme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!