Te 2010. godine, Francusku je potresao neviđeni skandal kada se saznalo da je igrač Real Madrida, Karim Benzem, zajedno sa Frankom Riberijem, igračem Bajerna, imao odnose sa maloletnom prostitutkom Zahijom Dehar. Za to se ne bi možda ni saznalo da upravo Zahija nije odlučila da ih tuži, kada je sve isplivalo u javnosti. 

Zahija Dehar bila je maloletna prostitutka.
screenshoot/instagram 

Inače, u Francuskoj su seksualni odnosi dozvoljeni od 15. godine, ali zakon nalaže i da prostitutka ne sme biti mlađa od 18 godina. Zahija je tada za veče sa fudbalskim igračima dobila 700 evra, a onda dobila poziv na sud, na kojem je utvđeno da "fudbaleri nisu mogli da znaju koliko ima godina".

Frank Riberi je izgubio karijeru zbog odnosa sa maloletnicom.
NIVIERE / Sipa Press / Profimedia 

Ipak, pariski sud je januara 2014. godine odbacio tužbu protiv francuskih fudbalera Karima Benzeme i Franka Riberija koja ih je teretila za zavođenje ove maloletnice. Njima je pretila trogodišnja kazna zatvora, a sama Zahija Dehar je rekla da je lagala igrače rekavši im da je punoletna.

Dok je, zbog nje, Benzema završio sa igranjem sa reprezentaciju neposredno pre Svetskog prvenstva 2010. godine, ali se bar spasio zatvorske kazne. Zahija je profitirala od skandala i izgradila karijeru u modnom svetu.

karim benzema, frank riberi spasili su se zatvorske kazne al nisu igrali na svetskom prvenstvu.
GERARD JULIEN / AFP / Profimedia 

Međutim, to je bio samo njen početak uzlazne putanje. Celokupna priča vinula ju je u zvezde, te je veoma često bila na naslovnicama novina, a finansijeri sa svih strana su joj nudili novac da izgradi karijeru kakvu želi. Zbog njenog stava i stalnih intervjua je u Francuskoj dobila nadimak "Skandalozna".

Inače, Zahije Dehar je rođena u Alžiru 25. februara 1992. godine, a sa deset godina se sa bratom preselila u Francusku.

Zahija je od svog tela zarađivala 20-ak hiljada evra mesečno, a porodica je se odrekla nakon što je saznalo za skandal. Ali, ona je kasnije tvrdila da zapravo nije prostitutka.

Nemam svodnika i sav novac ide meni. Usluge pružam samo onima kojima želim i niko ne može da me natera da radim nešto što ne želim i kada to ne želim – rekla je svojevremeno.

Njen otac i dalje živi u Alžiru i odrekao se je nakon što su isplivale optužbe i seks skandal. Ona je danas glumica sa čuvenim ulogama u filmovima "Laka žena" i "Žozefin, trudna i predivna", i mnogim drugim, a poslednjih dana priča se o njenoj ulozi u netfliksovom ostvarenju "The Next 365 Days", kao i njenoj liniji donjeg veša koja više nego uspešno posluje, a kako Zahija danas izgleda, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Evo kako Zahija Dehar danas izgleda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!