Slavni fudbaler Nejmar de Silva i njegova devojka Bruna Bjankari preživeli su ogroman stres kada su u njegov dom u San Paolu upali maskirani otmičari.  

Oni su pokušali da otmu Nejmarovu novorođenu ćerku i devojku Brunu, koje pukom srećom u tom trenutku nisu bile u kod kuće, kao ni čuveni fudbaler.

U kući su se u trenutku napada nalazili roditelji influenserke Brune Bjankardi koje napadači nisu povredili, ali su pretrpeli ogroman strah i stres od kojeg će se dugo oporavljati, prenosi Glossy.

Kako je saopštila Opštinska civilna garda (GCM), jedan od osumnjičenih u akciji, koji je već uhapšen, stanovnik je kondominijuma u ​​kome porodica Bjankardi ima kuću i on je pomogao ostalim kriminalcima da uđu u kuću.

Dvojica osumnjičenih su bili naoružani i tražili su Brunu i Mejvi, pa se sumnja da su napad i otmica i bili usmereni isključivo na njih dve.

Komšije su pozvale nadležne nakon što su primetile da se u kući nešto čudno dešava. Agenti su opkolili imanje i uspeli da uhapse jednog osumnjičenog, dok su ostali pobegli sa luksuznim torbicama, satovima i nakitom.

Nakon ovog događaja Nejmara je zadesila još jedna tragična vest. Naime, njegova dobra drugarica Luana je preminula, što je fudbalera dotuklo. Ovo je čini se jedan od najgorih dana u njegovom životu, pa ne iznenađuje što kažu da je to njegov "dan iz pakla".

Nejmar se oglasio na mrežama.
instagram/neymarjr 

Fudbaler se u večernjim satima oglasio i na društvenim mrežama:

"Tužan dan, dobio sam dve loše vesti. Prva je napad koji su doživeli Brunini roditelji, ali hvala Bogu sve je bilo dobro. Drugo, saznao sam za smrt prijateljice, neka Bog dočeka Luanu raširenih ruku. Moje saučešće celoj njenoj porodici", napisao je Nejmar u emotivnoj poruci.

Pročitajte još: NEJMAR JE ZBOG NATALIJE PREKRŠIO MUŠKE KODEKSE Poludeo za fatalnom Balkankom, "skinuo" je najboljem drugu pa ga prozivao

Bonus video:

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!