Fudbaler Al Hilala podelio je radost na društvenim mrežama, deleći nekoliko predivnih slika sa svojom izabranicom i preslatkom naslednicom.

"Naša Mavi je stigla da upotpuni naše živote. Već te volimo, hvala ti što si izabrala nas", napisao je ponosni tata.

Podsetimo, pre nekoliko meseci Nejmar se našao u središtu skandala, pošto je u javnost isplivala priča o njegovom neverstvu. Fudbalski razvratnik poznat po brzom životu, žurkama i "druženju" sa atraktivnim lepoticama dospeo je u žižu javnosti pošto se pojavila vest da je prevario svoju izabranicu Brunu, koja je tada bila u drugom stanju.

nejmar postao otac devojcice
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon bure koja se podigla u javnosti, brazilski superstar odlučio je da uputi javno izvinjenje Bruni zbog patnje koju joj je prouzrokovao svojim ponašanjem.

"Sve ovo došlo je do ljudi koji su posebni u mom životu. Do žene o kojoj sam sanjao da će biti uz mene, majku mog deteta. Bio je ovo udarac i za tvoju porodicu, koja je sada i moja familija. Došlo je do povrede intime u tako posebnom momentu kao što je majčinstvo. Bru, već sam se izvinio za svoje greške, ali osećam potrebu da to uradim i ovako, javno. Privatna stvar postala je javna i zbog toga izvinjenje treba da bude javno", kaže Nejmar i dodaje:

nejmar postao otac
Instagram 

"Ne mogu da zamislim da te nemam pored sebe. Ne znam hoće li ovo naše uspeti, ali danas sam siguran da želim da pokušam. Ljubav prema našoj bebi će pobediti, a ljubav koju gajimo jedno prema drugom će nas ojačati. Zauvek mi. Volim te"napisao je na Instagramu Brazilac.

Podsetimo, Nejmar iz ranije veze sa devojkom Karolinom Dantas ima sina Davija Luku (12).

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!