Leni Klum, ćerka slavne manekenke Hajdi Klum i milijardera Flavija Brijatorea, pojavila se na CFDA dodeli modnih nagrada, i malo je reći da je prikovala sve poglede. 

Zanosna lepotica za ovu priliku odabrala je nude korset sa providnim delovima i spuštenim rukavima i crvenu maksi suknju, a look je upotpunila crvenim karminom, jednostavnim minđušama, niskom punđom i nude salonkama.

Iako je njeno izdanje bilo skromno u poređenju sa drugim, Leni je ipak bila zvezda večeri, a gotovo da nije bilo osobe koja nije komentarisala da "jabuka ne pada dalje od drveta", aludirajući upravo na to da je čak i lepša od slavne majke.

Mlada Klum nije skidala osmeh sa lica, i strpljivo je pozirala pred fotografima. Na događaj je došla sama, dok joj dečko ovog puta nje pravio društvo iako se do skoro nisu odvajali. 

Zapravo, odnedavno se šuška da Leni više nije sa Arisom Račevskim kojeg je upoznala čak i sa biološkim ocem, s obzirom da je mladić nedavno viđen u društvu druge devojke, sa kojom je kasnije uslikan u jednom restoranu, a par je bio veoma blizak. 

Dečko Leni Klum uslikan je sa drugom devojkom.
Garrett Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Na njenom profilu još uvek se mogu naći njihove zajedničke fotografije, te nije poznato da li su Leni i Aris i dalje zajedno. 

Zanimljivo je i to što je sa njim boravila na jahti svog oca Flavija Brijatorea, sa kojim je tek odnedavno bliska, a paparaci su ih uslikali dok se svi zajedno zabavljaju. 

Leni Klum uslikana je sa dečkom.
Photopress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, Hajdi Klum bila je u vezi sa Flaviom kada je zarudnela. No, njihova veza ipak se završila, a tajkun nije želeo da ima išta sa detetom. No, u život slavne manekenke ušao je pevač Sil sa kojim je kasnije ušla u vezu, a potom i u brak. Sil je Leni prihvatio kao svoje dete, te ju je čak i zvanično usvojio.

"I Hajdi i ja smo hteli da ima isto prezime kao mi ostali. Nisam hteo da se oseća drugačije jer znam kako je to kada imaš očuha. Nisam hteo takvu dinamiku za moju devojčicu", rekao je jednom prilikom pevač.

Sa druge strane, Leni sa svojim biološkim ocem gotovo da nije imala nikakav odnos. "Leni je moja biološka ćerka, ali smo se nas troje složili da je najbolje da je Sil usvoji. Dete treba da odrasta u porodici", rekao je milijarder davne 2016. godine.

Mnoge je iznenadila i njegova izjava nakon što je sa 30 godina mlađom manekenkom dobio sina Nejtana koji sada ima 12 godina i koje su protumačili kao jeziv atak na ćerku: "Leni je deo Silove porodice, Nejtan je deo moje".

Neki mediji su pisali da je zapravo Leni upoznala Flavija tek sa 14 godina, kao i da devojčici nije bilo svejedno kada je čula izjavu biološkog oca, a za sve ove godine navodno su se videli svega nekoliko puta.

Leni Klum je bliska sa očuhom Silom.
WALTER / Bestimage / Profimedia 

No, čini se da se situacija drastično promenila u poslednje vreme. Najpre je italijanski milijarder viđen na Kapriju prošle godine u društvu supruge Elizabete Gregoraci i njihovog sina Nejtana, a potom im se pridužila i lepa Leni. Sve vreme su razgovarali, a Brijatore se trudio da njegovoj biološkoj ćerki ništa ne fali. Od tog trenutka, njihov odnos je išao uzlaznom putanjom, a Brijatore je upoznao i ćerkinog dečka, te su čak i zajedno letovali.

Leni Klum ponovo je bliska sa biološkim ocem.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Brijatoreu neretko poručuju da je "kasno da joj sada glumi brižnog oca". "Sad se setio da joj je tata kad je odrasla", "Glumi tatu kad više ne mora da menja pelene", "Ali njegovo ponašanje sa Leni kao da je tu sve vreme", "Sila nikad niko neće moći da zameni"... samo je delić onoga što se može pročitati.

Ipak, bilo je i onih koji su pohvalili to što ispravlja greške iz "mladosti", te se ipak trudi da bude u životu mlade manekenke koja lagano ali sigurno, baš poput majke, osvaja modni svet, a još njenih fotografija pogledajte u nastavku.

{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Lepa manekenka krenula stopama svoje majke

Pročitajte više o odrastanju lepe Leni Klum i njenom odnosu sa ocem i maćehom.

Bonus video:

Hajdi Klum Instagram/heidiklum

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!