Brak pevača Sila i slavne manekenke možda je odavno gotov, ali njegov odnos sa njenom ćerkom Leni nikada zbog toga nije trpeo, uprkos više nego neprijatnom razvodu kroz koje je nekadašnji par prošao. Sil, koji je i zakonski usvojio Leni, prema njoj se oduvek odnosio kao da joj je biološki otac, a koliko ga voli mlada manekenka jasno je prilikom svakog njihovog pojavljivanja u javnosti.

Leni bi mu se uvek bacala u zagrljaj, i neretko se i sa njim pojavljivala na crvenom tepihu, pogotovo sada kada je odrasla, i kada je i sama donela odluku da se bavi javnim poslom, i krene stopama slavne majke. 

leni klum se uvek obraduje kada vidi sila.
SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tako su se otac i ćerka pojavili nedavno na premijeri filma Dženifer Lopez "Shotgun Wedding", a njihovi osmesi rekli su milion reči. Leni se nije odvajala od očuha, da bi je u jednom trenutku Sil pustio i da pozira sama. Ipak, brže bolje se vratila do njega, da bi potom nastavili na premijeru i na miru pogledali film.

Leni Klum i Sil se nisu odvajali jedno od drugih.
WALTER / Bestimage / Profimedia 

Podsetimo, Hajdi je svojevremeno bila u vezi sa italijanskim tajkunom Flavijem Brijatorem, sa kojim je i zatrudnela, ali to nije sprečio neminovan raskid koji je usledio samo par meseci nakon toga.

Hajdi je ostala u drugom stanju sa Flavijem.
PEER GRIMM / AFP / Profimedia 

Ipak, Hajdi nije dugo samovala. U njen život ušao je pevač Sil, sa kojim je kasnije ušla u vezu, a potom i brak, a koji je njenu ćerku Leni prihvatio kao svoje dete.

Kada su se venčali 2005. godine, Leni je i zvanično dobila Silovo prezime Semjuel: "I Hajdi i ja smo hteli da ima isto prezime kao mi ostali. Nisam hteo da se oseća drugačije jer znam kako je to kada imaš očuha. Nisam hteo takvu dinamiku za moju devojčicu", rekao je jednom prilikom pevač.

Inače, biološki otac Leni upoznao ju je tek kada je devojčica imala 14 godina. Međutim, teško da su uspostavili bliski tata-ćerka odnos. Flavio je pre nekoliko godina priznao da je teško održavati odnose kada nekoga uopšte ne viđate.

"Leni je moja biološka ćerka, ali smo se nas troje složili da je najbolje da je Sil usvoji. Dete treba da odrasta u porodici", rekao je milijarder davne 2016. godine. Međutim, nešto kasnije usledila je jedna njegova grozna izjava, nakon što je sa 30 godina mlađom manekenkom dobio sina, što su mnogi protumačili kao jeziv atak na ćerku: "Leni je deo Silove porodice, Nejtan je deo moje".

leni klum ikad nije krila koliko voli sila.
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, čini se da su se stvari promenile prošle godine, te je mlada manekenka viđena sa biološkim ocem, njegovom devojkom i polubratom na letovanju. No, Sila ipak niko ne može da zameni. 

Leni je viđena sa ocem na letovanju.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, on i Hajdi su nakon Leni dobili još troje dece, ali iako se činilo da su savršeni jedno za drugo, razveli su se početkom 2012. godine.

"Iako smo uživali u puno ljubavi, sreće i lojalnosti u sedam godina braka, nakon mnogo razmišljanja i istraživanja sopstvene duše, odlučili smo da se razvedemo", oglasio se tada par zvaničnim saopštenjem.

Hajdi je nakon toga našla sreću sa Tomom Kaulicem, gitaristom benda "Tokio Hotel", ali je sa bivšim suprugom danas u sjajnim odnosima iako to nije uvek bilo tako. Naime, Sil je bio šokiran kada je do njega stigla informacija da je njegova, tada još uvek zakonska supruga u novoj vezi i to sa telohraniteljem.

Navodi o simpatijama postojali su i ranije, ali je on branio bivšu ističući da između nje i dotičnog ne postoji ništa. No, kada se saznalo za vezu, bukvalno je, kako su mnogi pisali, ispao magarac pred svetom. Ipak, kad su se strasti slegle, Sil i Hajdi izgladili su odnose i danas su veliki prijatelji i najveća podrška deci, a pogotovo Leni pred kojom je, kako se priča, zaista blistava karijera.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!