Kada je reč o ćerkama slavnih manekenki, uglavnom se smatra da gotovo nijedna nije uspela da dosegne slavu majki koje su nekad "harale" modnim pistama. Međutim, ovo pravilo ne odnosi se na lepu Leni, naslednicu Hajdi Klum koja možda ima samo 18 godina, ali je već uspela da se nađe na naslovnicama prestižnih časopisa, zasluženo.

Njene fotografije na mrežama govore koliko zapravo liči na majku, a nedavno je uslikana na godišnjem odmoru dok je boravila na luksuznoj jahti. 

19-godišnja manekenka viđena je kako se sunča u minijaturnom plavom bikiniju na jahti svog oca, italijanskog biznismena Flavija Brijatorea (73). Leni se zabavljala u društvu prijatelja, izležavala se na palubi i kupala u moru.

story Leni Klum sa jahte
instagram/ leniklum 

Iako joj je Flavio otac, bivši očuh Sil usvojio je Leni pre mnogo godina. Leni često ističe da je Sil njen pravi tata, a biološkog oca upoznala je tek kada je imala 14 godina. Međutim, teško da su uspostavili bliski tata-ćerka odnos. Flavio je pre nekoliko godina priznao da je teško održavati odnose kada nekoga uopšte ne viđate.

"Leni je moja biološka ćerka, ali smo se nas troje složili da je najbolje da je Sil usvoji. Dete treba da odrasta u porodici", izjavio je tada. Međutim, nešto kasnije usledila je jedna njegova grozna izjava, nakon što je sa 30 godina mlađom manekenkom dobio sina, što su mnogi protumačili kao strašan atak na ćerku: "Kako da mi nedostaje dete koje nikada ne vidim? Znam da Leni nije loše. Ona je deo Silove porodice, a Nejtan je deo moje".

Leni Klum sa biološkim ocem
Profimedia 

Vremenom su se stvari u njihovom odnosu promenile i danas Leni slobodno letuje sa Flavijom.

Naime, italijanski milijarder viđen je na Kapriju u društvu supruge Elizabete Gregoraci i njihovog sina Nejtana, a potom im se pridužila i lepa Leni. Sve vreme su razgovarali, a Brijatore se trudio da njegovoj biološkoj ćerki ništa ne fali.

Leni Klum sa ocem Flavijom
Instagram 

Međutim, od kako su se fotografije pojavile na mrežama, mnogi su mu poručivali da je "sada kasno da joj glumi brižnog oca", kao i "Sila nikad niko neće moći da zameni", a sudeći po fotografijama, jasno je da će za Leni jedini i pravi otac zauvek biti samo Sil.

Leni Klum sa ocem Silom
SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kao što je i poznato, Leni je krenula majčinim manekenskim stopama i pokazala je impresivnu figuru u bikiniju.

Ona je uspešna u svetu modelinga, a pre dve godine pojavila se na naslovnici nemačkog Voga. Leni je radila i za Versace i Dior, a mnogo prašine podiglo je i njeno poziranje u donjem vešu s majkom za brend Intimissimi.

Više fotografija Leni Klum pogledajte u galeriji:

{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Lepa manekenka krenula stopama svoje majke

 Bonus video

Stjuardesa na jahti Tiktok/stjuardesina.prica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!