O kompozitoru i tekstopiscu Banetu Opačiću mnogi imaju samo reči hvale, ali najviše ona. Mnogi je znaju kao Nina, ali Banetova supruga zove se Marina Pekić. Ovaj par je svojim prelepim fotografijama, citatima i gestovima oduševio javnost, jer se čini da je njihova ljubav toliko jaka da se prenosi na sve njihove pratioce na društvenim mrežama.

Ipak, ko bi rekao da je njihova ljubavna priča započela nenadano i potpuno spontano?

„Nisam želela nikada da se udam. Uradila sam sve što sam mogla da do toga ne dođe... ‘Ali tako mi je lepo pričao i tako me je lepo lagao i meni je tako lepo svašta na pamet padalo.. Bilo mi je lepo.. Ma kome ne bi bilo lepo..’“, samo je jedan od mnoštvo simpatičnih načina na koji Nina opisuje šta oseća prema Banetu.

Iako Bane danas gotovo svakodnevno ističe koliko je njegova izabranica posebna, tako je bilo i na samom početku. Kada je na jednom nastupu ugledao Marinu, rešio je da joj posveti pesmu i nazove je „Nina“.

„Ime sam joj izmislio i zapisao ga u pesmu, presadio joj svoj karakter, stvari koje kod sebe volim i obrisao gomilu mana koje imam. Oči i pogled sam joj pozajmio da je lakše prepoznam, a telo joj bezobrazno zamislio savršeno. Sve sam to napravio i samo čekao da je zaslužim… I nije mi došla takva - došla je puno bolja“, napisao je Bane jednom prilikom na svom Fejsbuk profilu.

Iako su se nekoliko godina kasnije sreli u Budvi, nisu razmenili reči, ali poglede jesu. Nešto kasnije, upoznali su se.

„Godinama sam od prijatelja Darka Radovanovića, koji, nažalost, više nije sa nama, slušala: "Bane je isto to rekao". Kada nas je Darko napustio, htela sam da upoznam čoveka o kome sam toliko znala, da zajedno oživimo uspomenu na Darka. Kada smo se prvi put sreli, zagrlili smo se kao stari prijatelji. I to je bio On. Ja ga nikad nisam upoznala. Ja sam ga prepoznala“, izjavila je Marina Pekić.