Svet i dalje ne može da prihvati da slavnog glumca Metjua Perija, kojeg su svi zavoleli kao Čendlera Binga u popularnoj seriji "Prijatelji", više nema. Podsetimo, holivudsku zvezdu pronašao je asistent u đakuziju u njegovom domu, ali iako je odmah pozvao pomoć, bilo je prekasno. 

Nakon njegove smrti, policija je u kući pronašla veliku količinu tableta, te se sumnja da je to razlog što se Peri slučajno utopio, iako zvanični rezultati obdukcije još uvek nisu poznati

Od čuvenog Čendlera oprostili su se prijatelji i kolege, a sada je to učinila i njegova bivša devojka, književna agentica Moli Hurvic. Oni su bili u vezi od 2018. do 2021. godine, a tada je glumac za Moli rekao da je "najbolja žena svih vremena". Njegova porodica ju je obožavala jer je pozitivno uticala na glumca tokom oporavka nakon više od 20 godina zavisnosti o alkoholu, drogama i tabletama koji su mu uništili karijeru, ali i izgled. 

Peri ju je zaprosio 2020. ali je par ipak raskinuo godinu dana kasnije za šta se saznalo tek kada je glumac "uhvaćen" na jednoj dejting aplikaciji za poznate. Tada je došlo do skandala kada se saznalo da se navodno nabacivao 19-godišnjakinji koju je pitao "da li je star kao njen tata". Iako se isprva pokrenula priča o prevari, brzo se saznalo da je par raskinuo.

"Ponekad stvari ne uspeju, a ovo je jedna od tih stvari. Moli želim sve najbolje", kratko je poručio glumac tada. Nakon raskida te veze Metju Peri je pokušavao da nađe novu ljubav, ali bezuspešno

Njegova bivša verenica sada se i oglasila i podelila fotografiju na Instagramu u čast nekadašnje ljubavi.

"Volela bih da svet priča o tome koliko je talentovan. I stvarno je bio vrlo talentovan. Iako sam ga volela intenzivnije nego što sam mogla da shvatim, bio je komplikovan i izazvao je bol kakvu nikada nisam osetila. Niko nije dublji uticaj na mene kao odrasle osobe od Metjua Perija. Veoma sam zahvalna na tome, na svemu što sam naučila iz naše veze", napisala je na Instagramu.

Setila se kako su 2021. na HBO gledali specijal o seriji "Prijatelji", dok su pratili scene iz serije, on je rekao: "Je*ote, bio sam tako dobar!!!.. Vidiš šta sam tamo napravio?".

"Premotavali smo i proučavali scene. Naše poštovanje i uvažavanje humora je nešto što nas je povezivalo. Biti sa njim dok je ponovno otkrivao svoju briljantnost, bilo je čarobno. Meti, osećam olakšanje što si u miru. S poštovanjem, Mol-o-Rama (izmišljeni lik)."

Pročitajte još: Životna priča Metjua Perija

Bonus video:

Šta ima? Zašto se "Prijatelji" nisu oglasili povodom smrti Metju Perija? MONDO/Teodora Orlandić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!