Novi dan, nova Pit/Džoli drama. Kako se čini, njihova dugogodišnja parnica sada je dobila novi zaokret nakon što je glumac dokazima demantovao tvrdnje bivše drage da nije poznavala ruskog oligarha kojem je prodala deo vinarije Miraval

Koliko su bliski Anđelina Džoli i Rus Jurij Šefler, koji je takođe optužen za zaveru sa slavnom glumicom protiv njenog bivšeg muža Breda Pita, otkriveno je u mejlu koji je poslao sam biznismen, u kojem je pozvao Džoli da prenoći u njegovom škotskom zamku, tvrdi Daily Mail.

Bred Pit raskrinkao je Anđelinu.
Shutterstock 

Šefler (56) je rekao 48-godišnjoj Anđelini Džoli da bi trebalo da dođe i poseti ga u njegovom raskošnom domu na imanju Tulčan u Škotskoj, mesecima nakon što mu je prepisala svoju polovinu vinograda koji je imala sa Pitom. Taj potez je pokrenuo ogroman rat između bivšeg para, koji još uvek traje. Nakon što je Džoli prodala Šefleru svoj udeo u francuskoj vinariji, Šato Miraval, u oktobru 2021, Pit ju je tužio zbog kršenja ugovora i tada optužio Šeflerovu kompaniju za pokušaj neprijateljskog preuzimanja vinarije.

Sada, razmena mejlova između Šeflera i Džolijeve, uključena u seriju novih sudskih dokumenata koje su podneli advokati 59-godišnjeg glumca, pokazuje koliko je jaka njihova veza, a baron votke optužuje Pita da pokušava da "sabotira" njihovu vezu i poslovni odnos. U poruci od 25. maja 2022, mogul je napisao Džoli da su ona i njeno šestoro dece dobrodošli da ga posete u njegovoj kući i rekao je zvezdi da mu se obrati ako joj ikada zatreba njegova pomoć. Nije poznato da li je Džoli ikada bila na odmoru u zamku.

Otkriveni su tajni mejlovi Anđeline Džoli.
North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ovim pismom želim da vam se zahvalim na dogovoru koji smo postigli. Zadovoljan sam njime uprkos mojim trenutnim neslaganjima sa gospodinom Pitom u vezi sa njegovim pokušajima da sabotira i izbegne potpisivanje akcionarskog sporazuma. Ipak, nadam se da ćemo vremenom moći da postanemo pouzdani partneri i da ćemo zajedno uživati u poslu. Ako vam u bilo kom trenutku zatreba moja pomoć, kontaktirajte... (broj je redigovan). Poziv da posetite moje imanje u Tulčanu u Škotskoj ostaje otvoren za vas i vašu decu na adresi bilo kada. Najtopliji pozdrav.", napisao je u mejlu biznismen koji je kupio svoju imovinu u Škotskoj za 30,3 miliona dolara 2017. Džolijeva kancelarija nije odgovorila na zahtev Daily Maila za komentar.

Podsetimo, Pit i Džoli, koji su se razveli 2016. godine, zajedno su 2008. kupili vinograd na jugu Francuske za oko 27 miliona dolara i postali ravnopravni vlasnici imanja kao i vinarije.Džoli je u oktobru 2021. prodala svoj udeo Tenute del Mondo, vinskom odeljenju grupe Stol, u vlasništvu ruskog biznismena Šeflera, za 67 miliona dolara.

Imanje Miraval oko kojeg se sude Bred i Anđelina.
BLK / The Photo One / Profimedia 

Nakon toga, Pit je tvrdio da je njegova bivša povukla potez a da ga o tome nije obavestila, a optužio ju je da je pokušala da namerno naruši njegovu poslovnu reputaciju i potkopa njegovu investiciju dok se nepravedno obogatila, piše Dejli mejl.

"Bred je kroz značajna finansijska ulaganja i godine napornog rada izgradio veoma uspešan porodični posao. Miraval je shodno tome značajno porastao u vrednosti od 2008. godine i sada vredi stotine miliona dolara. Anđelina je nastavila i potom izvršila navodnu prodaju u tajno, namerno držeći Breda u neznanju i svesno kršeći njegova ugovorna prava“, napisali su tada Pitovi advokati.

Bred Pit izneo je niz dokaza protiv bivše drage.
Spartano / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, u mejlu do kojeg je došao Vaniti Fair, Džoli je navodno rekla Pitu 21. januara 2021. da planira da proda svoj udeo u kompaniji jer "ne želi da bude uključena u posao koji je usredsređen na alkohol ili da ponovo poseti mesto to je označilo početak kraja njihove porodice". List je objavio da je Pit planirao da kupi akcije od nje, ali nakon što je odbila da potpiše ugovor o neotkrivanju podataka koji je sprečava da javno govori o njihovoj zloglasnoj avionskoj tuči, pregovori su propali.

U svojoj tužbi, međutim, Pit je naveo da je ona odustala od njihovog aranžmana jer je bila ljuta zbog odluke o starateljstvu koja uključuje njihovu decu, i da je saznao da je ona prodala svoje akcije Stoli grupi preko medija.

Bonus video:

"NABAVILA SAM MAŠINU KOJU KORISTI BRED PIT!" Didi džej o laseru koji pravi ČUDA: Žene kažu da posle tretmana LEBDE Kurir teleivizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!