Holivudski par koji je obeležio 2000. su defintivno Dženifer Aniston i Bred Pit.

Venčali su se 2000. godine, a iako su u početku ostavljali utisak da će zauvek biti zajedno, 7. januara 2005. sve je bilo objavili su da su odlučili da se raziđu.

- Želimo da objavimo da smo nakon sedam godina zajedno odlučili da se i formalno razdvojimo. Onima koji prate ovakve stvari želimo da objasnimo da naše razdvajanje nije rezultat bilo kakvih spekulacija koje su objavili tabloidni mediji. Ova odluka je rezultat mnogo razmatranja -pisalo je u njemu.

Dženifer Aniston i Bred Pit.
Shuterstock 

 Uprkos razvodu, veza između Pita i Aniston nije zauvek prekinuta i ostali su dobri prijatelji, a Dejli miror sada otkriva detalje o njihovom trenutnom odnosu.

Otkriveno je da je glumac kupio vilu u kojoj je živeo sa Dženifer Aniston kada su se venčali za 79 miliona dolara, a veruje se da je ovu nekretninu odlučio da pokloni glumici povodom njenog 50. rođendana.

Dženifer Aniston i Bred Pit.
Shutterstock 

Vila, koja je par koštala 13 miliona dolara 1999. godine, prodata je kada su se razveli 2005. godine, na veliku Dženiferinu žalost.

Sada, uz ovaj rođendanski poklon, ima mnogo priča koje ukazuju na činjenicu da se ovaj poklon njegovoj bivšoj doživljava kao pokušaj Pita da približi bivšu ženu.

Podsetimo, Aniston se nedavno razvela od Džastina Terua i jedan od razloga za ovaj razvod je, čini se, otkriće da je Aniston čuvala romantične poruke koje joj je Pit slao tokom njihovog braka.

Aniston se nedavno razvela od Džastina Terua
Curtis Sabir / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!