Arijana Grande konačno se razvela od supruga Daltona Gomeza nakon samo godinu ipo dana braka. Pevačica je još u januaru viđena bez burme, a zbog njenog naglog gubitka kilograma mnogi su sumnjali da postoje trzavice u braku.

A onda se saznalo da je Grande uplovila u vezu sa već oženjenim Itanom Slejterom, sa kojim je snimala film "Opaki" ("Wicked").

Arijana Grande sa novim dečkom.
MICHELLE YEOH / INSTAGRAM 

Oni su vise puta viđeni kako se osmehuju jedno drugom i ćaskaju na setu, ali malo ko je sumnjao da su u vezi jer je Slejter oženjen i nedavno je dobio dete.

Prema pisanju medija, njegova supruga Lili Džej bila je skrhana nakon što se pojavila vest o Itanovoj aferi.

"To je užasno! Oni su bili zajedno od srednje škole. Imaju bebu. Ona je potpuno slomljena", rekao je za medije izvor blizak bivšem paru. Malo potom pojavile su se oprečne informacije - te par je zajedno, te nije... a javnost nije štedela ni pevačicu koju su okarakterisali kao "rasturačicu brakova" (jer joj nije prvi put da se meša u tuđe veze). 

I dok je Arijana pokušavala da "očisti" svoje ime, njen, tada i dalje zakonski suprug Dalton Lopez, uveliko se bacio u pronalazak nove devojke iako je još uvek bio oženjen. Sada je razvod proslavio sa glumicom Maikom Monro, sa kojom je uvaćen dok razmenjuju nežnosti, a imao je razlog za slavlje i jer Grande mora da mu plati više od milion dolara. 

Ova vest iznenadila je mnoge jer se znalo da par ima predbračni ugovor, međutim, šuška se da je sve palo u vodu jer je pevačica prekršila previše "pravila". Tako je Arijana morala da mu "napiše ček" na neverovatnih 1.250.000 dolara, koji će biti potpuno oslobođen poreza. 

On će dobiti sav novac unapred, ali na njenu sreću, neće biti dodatne finansijske podrške. Sud mu je dodelio i polovinu prihoda od prodaje njihove vile u Los Anđelesu. Konačno, glumica će pokriti 25.000 dolara njegovih advokatskih troškova.

Dalton Gomez i Arijana Grande.
printscreen/instagram 

"I dalje postoji snažna uzajamna ljubav i poštovanje između Arijane i Daltona i oni su želeli da se uvere da je sve urađeno kako treba, u korak jedno sa drugim", otkrio je izvor blizak Daltonu. Nagodba je podneta, a njihov brak će biti gotov kada sudija potpiše.

I supruga Itana Slejtera, Lili Džej, podnela je odvojene papire za razvod protiv glumca koji je najpoznatiji po ulozi Sunđer Boba, nakon što je saznala za njegovu romansu sa Arijanom, otkriva "The U.S. Sun".

Lili (31) podnela je zahtev za razvod od Itana (31) u Itaki, u Njujorku, posle skoro pet godina braka. Žalba je trenutno zapečaćena, ali je razvod naveden kao "sporan".

Lilino podnošenje se dogodilo samo šest dana nakon što je Itan podneo sopstvenu peticiju za razvod u Njujorku, gde je par donedavno živeo zajedno sa svojim 11-mesečnim sinom.

Bonus video:

Arijana Grande se oglasila nakon što su je otpužili da promoviše anoreksiju TikTok/arianagrande

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!