Ukoliko ste pogledali naslovnu fotografiju i niste uspeli da prepoznate nekada veliku dečiju zvezdu - niste jedini. Za one koji se još uvek muče da pogode o kome je reč, u pitanju je Angus T. Džons, dečak koji je igrao rame uz rame sa Čarlijem Šinom u hit seriji "Dva ipo muškarca". 

Angus T. Džons nekada.
youtube printscreen 

Nekada najplaćenija zvezda danas ne izgleda isto kao nekada, a poslednje fotografije pokazale su da je glumac obrijao glavu, kao i da se prilično ugojio

Angus Džons danas.
Snorlax/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nedavno su ga uslikali paparaci dok je telefonirao prilikom vožnje, a njegova promena iznenadila je mnoge s obzirom da je do pre nekoliko meseci puštao kosu "zarad Hrista".

Angus je obrijao glavu.
Snorlax/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Zapravo, vlada mišljenje da ga je upravo vera u Boga, tačnije opsesija uslovno rečeno "uništila". Koliko se promenio svedoči i to što su porodica i prijatelji smatrali da mu je mozak ispran. 

Jedan od prijatelja blizak njegovoj porodici jednom prilikom je rekao da se mladi glumac priklonio crkvi jer nije želeo da završi kao Čarli Šin, dok je sveštenik Kristofer Hadson iz hrišćanske službe "Forerunner Chronicles" izjavio je za "Dejli Mejl", da nije pokušao da "ispere mozak" zvezdi, kako je sumnjala njegova majka Keri, kao i druge njemu bliske osobe kojima je Angusovo današnje ponašanje, drugi "ekstrem", s obzirom da svoju veru propoveda izuzetno agresivno.

Ali mnoge je Angus zabrinuo izjavom o seriji koja mu je omogućila bogatstvo:

"Glumim u toj seriji, ali ne želim da budem u njoj. Molim vas, prestanite da je gledate i punite glavu smećem. Da znate kakve posledice ima na vaš mozak, verujem da biste odmah prestali da gledate takve sadržaje. Nije moguće u isto vreme biti istinski pobožna osoba i učestvovati u seriji kao što je ta. To se potpuno kosi s onim što me Biblija uči."

Čuveni "Džejk" danas ima za cilj da svoju slavu iskoristi za prenošenje verskih načela, i uveliko priprema svoje pratioce za "drugi Hristov dolazak".

Inače, dok je bio na vrhuncu slave, glumac je imao odličan honorar, dok je bio jedna od najplaćenojih dečijih zvezda. Dobijao je čak 300.000 dolara nedeljno za svoj angažman.

Uprkos svemu, Angus veruje da će se ponovo vratiti u glumačke vode ali pod posebnim uslovima, koji uključuju poštovanje verskih načela.

Na mrežama nije više aktivan kao ranije, a poslednje što je objavio bila je fotografija muve 2020. godine kada je obavestio pratioce da se sada bavi stvaranjem muzike, "svidelo se to njima ili ne".

Pre toga, određene objave izazvale su opštu pometnju i naterale mnoge da posumnjaju da je 289-godšnji glumac na psihoaktivnim supstancama.

"Nadam se da nije droga u pitanju, bio je divan glumac. Molimo se za njega.", "Bio je baš talentovan, šta mu se desilo?", "Gde je nestao onaj slatki dečak?", bili su neki od komentara zabrinutih fanova. 

Međutim, čini se da do sada nijedna producentska kuća nije bila u stanju da ispuni stroge verske uslove koje je zahtevao, te Angusa nije moguće videti ni u jednom ostvarenju, već samo tu i tamo, po medijima, kada propagira "drugi Isusov dolazak", agresivno terajući ljude da se "pokaju za grehove", a koliko se promenio za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

- / Coleman-Rayner / Profimedia Kako izgleda dečak iz "Dva i po muškarca" Angus T. Džons danas

Bonus video:

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?  TikTok/thatastrologeeguy

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!