Ukoliko ste ikada gledali kultnu seriju "Dva ipo muškarca" sa Čarlijem Šinom i Džonom Krajerom, sigurni smo da se verovatno sećate i preslatkog dečaka Džejka, kojeg je igrao mladi glumac Angus T. Džons. Ulogom klinca koji živi sa ocem i stricem zasmejavao je gledaoce kraj malih ekrana, te obeležio ovu legendarnu seriju. Zanimljivo je i to da je u to vreme, bio ne samo jedno od najprepoznatljivijih lica u Holivudu, već i najplaćenija dečja zvezda kojoj su predviđali blistavu budućnost. 

Međutim, iako se smatralo da Angusovo vreme tek počinje, istina je da je na svoju karijeru stavio tačku i napustio seriju koja ga je proslavila. Nakon toga, u svakoj prilici žestoko je kritikovao seriju i govorio ljudima da "prestanu da je gledaju jer ispira mozak".

Angus Džons nekada je bio dečja zvezda.
youtube printscreen 

Naime, Angus se nakon svega okrenuo veri i drži se strogih načela, a "2 ipo muškarca" nazivao je "prljavštinom".

"Glumio sam u toj seriji, ali sada više ne želim da budem deo nje. Molim vas, prestanite da je gledate i puniti glavu smećem. Da znate kakve posledice ima za vaš mozak, verujte da biste odmah prestali da je gledate", objasnio je on.

Čuveni "Džejk" danas ima za cilj da svoju slavu iskoristi za prenošenje verskih načela, i uveliko priprema svoje pratioce za "drugi Hristov dolazak". 

ANGUS JE DANAS NEPREPOZNATLJIV.
- / Coleman-Rayner / Profimedia 

Prijatelj blizak njegovoj porodici jednom prilikom je rekao da se mladi glumac priklonio crkvi jer nije želeo da završi kao Čarli Šin, dok je sveštenik Kristofer Hadson iz hrišćanske službe "Forerunner Chronicles" izjavio je za "Dejli Mejl", da nije pokušao da "ispere mozak" zvezdi, kako je sumnjala njegova majka Keri, kao i druge njemu bliske osobe kojima je Angusovo današnje ponašanje, drugi "ekstrem", s obzirom da svoju veru propoveda izuzetno agresivno.

Inače, dok je bio na vrhuncu slave, glumac je imao odličan honorar, dok je bio jedna od najplaćenojih dečijih zvezda. Dobijao je čak 300.000 dolara nedeljno za svoj angažman.

Uprkos svemu, Angus veruje da će se ponovo vratiti u glumačke vode ali pod posebnim uslovima, koji uključuju poštovanje verskih načela.

Na mrežama nije više aktivan kao ranije, a poslednje što je objavio bila je fotografija muve 2020. godine kada je obavestio pratioce da se sada bavi stvaranjem muzike, "svidelo se to njima ili ne".

Pre toga, određene objave izazvale su opštu pometnju i naterale mnoge da posumnjaju da je 28-godšnji glumac na psihoaktivnim supstancama. 

"Nadam se da nije droga u pitanju, bio je divan glumac. Molimo se za njega.", "Bio je baš talentovan, šta mu se desilo?", "Gde je nestao onaj slatki dečak?", bili su neki od komentara zabrinutih fanova.

Angus se inače dugo nije pojavljivao ni u javnosti, a paparaci su ga tek nedavno uslikali tokom večere sa bratom. Glumac je i dalje sa dugom bradom i nabacio je veći broj kilograma, ali je ovog puta bio obuven i uredan što nije bilo slučaj u prošlosti kada su ga fotografi uhvatili u više nego problematičnim izdanjima, a koliko se promenio od dana najveće slave do dana današnjeg, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

- / Coleman-Rayner / Profimedia Kako izgleda dečak iz "Dva i po muškarca" Angus T. Džons danas

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!