Marija Karan nikada nije bila neko ko je otvoreno govorio o svom ljubavnom životu. Naprotiv, krila ga je, što se kaže, kao zmija noge, te se u javnosti zna za svega par partnera iako je povezivana za brojne moćne muškarce

Tako su mediji nedavno pisali da se Marija verila sa svojim partnerom Markom Gvozdenovićem"Sve se odigralo u Rosama. Marija nije očekivala da će biti zaprošena. Od početka zabavljanja veza im je lepa. Slažu se, vole se i ljubav jednostavno cveta. Kad je izvadio prsten i pitao je da se uda za njega, odmah je pristala. Problem joj predstavlja jedino to što nije u dobrom odnosu s bivšim mužem, pa je strah kako će on reagovati i zbog toga ne želi da se javno zna da se opet udaje. Doduše, situacija ni kod Marka nije baš sjajna. I on se brzo razveo, posle nekoliko meseci braka, pa je ispalo da je Marija "kriva". I jedno i drugo su želeli da ovu intimu sačuvaju za sebe, ali šta je tu je" priča izvor za Blic.

Marija Karan se verila sa dečkom.
Instagram 

No, zanimljivo je da je Marija u prošlosti bila povezivana sa jednim drugim muškarcem i okrivljena da mu je rasturila vezu.

Te 2011. godine u medijima je kao bomba odjeknula vest da je lepa glumica u vezi sa crnogorskim rukometašemPetrom Kapisodom, a u galeriji pogledajte kako slavni sportista izgleda:

screenshoot/instagram Petar Kapisoda

Njih dvoje su se, po informacijama iz domaćih medija, upoznali preko zajedničkih prijatelja. U tom periodu su uživalu u ljubavi na crnogorskom primorju. Doduše, oni sami se nikad nisu oglašavali o velikom broju medijskih naslova koji su ih spajali.

Marija karan nije želela da komentariše navode da je sa Kapisodom.
Instagram 

Kako se šuškalo, on je čak zbog nje ostavio tadašnju verenicu, poznatu voditeljku iz Bosne i Hercegovine Dejanu Rosuljaš i uplovio u vezu sa glumicom.

Dejana Rosuljaš je bila sa Petrom Kapisodom.
instagram/dejana_rosuljas 

Kako je Story pisao svojevremeno, Petar i Dejana su bili vereni, a čak joj je kupio prsten u Parizu i čekao pravi momenat da joj ga uruči. Međutim, do svadbe nikada nije došlo.

"Najbolje bi bilo da sve što vas interesuje o raskidu i Mariji Karan pitate Petra. Shvatite me, ne mogu i ne želim da pričam na tu temu", rekla je Dejana za domaće medije tada.

Dejana Rosuljaš nije želela svojevremeno da komentariše raskid.
instagram/dejana_rosuljas 

A Marija je tada zbog Petra na čekanje stavila svoju vezu s jednim misterioznim holivudskim producentom za kojeg je u intervjuu za Story tvrdila da nije javna ličnost.

Bonus video:

MARIJA KARAN JE OSREDNJA GLUMICA! Kritičari UDARILI ŽESTOKO: Njen talenat NIJE PRIZNAT, to što je radila u Americi NIJE KARIJERA!  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!