Vest da se jedan od naših najpoznatijih repera razvodi nakon samo mesec dana braka iznenadila je mnoge. Muzičar Ša otkrio je da ga je Vanja, influenserka i tiktokerka, napustila iako su se nedavno zarekli na večnu ljubav.

Međutim, reper nije jedini u Srbiji koji je kratko bio u braku. Još neke javne ličnosti prošle su kroz sličnu situaciju. Neki su ostali zajedno par godina, drugi svega par meseci, a u nastavku pogledajte ko sve se, što se kaže, brže razveo nego venčao.

 Leontina

Leontina se udala u maju 2009, posle tri meseca zabavljanja sa violinistom Filipom Patom, a u aprilu 2010. rodila se mala Lucija. Taj brak je trajao tri godine.

Leontina i Filip su se dogovorili da se raziđu jer su oboje zaključili da njihov brak, nažalost, ne funkcioniše kao u početku. Brigu oko svoje jedinice preuzeli su oboje, s tim što je pevačica dobila starateljstvo nad detetom.

Petar Strugar

Petar Strugar bio je u braku u prošlosti.
ATA Images 

Početkom decembra 2013. godine Petar Strugar i šest godina starija koleginica Ivana Nikolić venčali su se na intimnoj ceremoniji u Zemunu, a u junu 2014. postali su roditelji sina Zarije. Posle više od godinu dana nakon venčanja, poznati umetnici odlučili su da se rastanu. Iako su na sve načine pokušali da sačuvaju svoj brak, kada su shvatili da je to ipak neizvodljivo, zajedno su doneli odluku da život nastave odvojeno.

Aleksandra Jeftanović

Aleksandra Jeftanović je bila u braku pre.
Instagram 

Rukometaš i voditeljka tokom dve godine braka toliko su retko bili u javnosti da njihove zajedničke slike skoro i da nema. O razlozima razlaza nisu ni govorili, a okruženje je okrivilo njihovu čestu razdvojenost zbog karijera.

Marijana Mateus

Marijana Mateus bila je u braku samo 4 godine.
Instagram 

Marijana Mateus se za nemačkog fudbalera Lotara Mateusa, koji je 10 godina stariji od nje, udala 2003. godine. Bračna idila trajala je svega četiri godine, a razlog njihovog razlaza bila je Mateusova veza sa tada dvadesetogodišnjom ukrajinskom manekenkom Kristinom Lilijan.

Do zvaničnog razvoda braka došlo je tek 2009. godine, a prema pisanju medija Marijana nije bila zadovoljna odštetom koju je dobila od bivšeg supruga, te se postupak stalno odlagao.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša bila je u braku samo 6 meseci.
Instagram 

Njeno venčanje sa Bojanom Karićem bilo nazivano "svadbom veka", a Jelena je neobičnim izborom venčanice i tada pokazala da ide ispred vremena.

Pevačica i naslednik bogate imperije Karić venčali su se 23. septembra 2004. godine. Međutim, par se razišao već u martu 2005. godine. Naravno, mnogi su se pitali zašto je sve puklo. Nažalost, ružne priče su se ispredale oko ovog razvoda, od toga da se Jelena udala zbog novca, preko toga da se nije dopadala Bojanovoj majci, te da je čak okupljen tim advokata da bi se razveli, do toga da je prevarila supruga sa telohraniteljom.

Kaja Ostojić

Kaja Ostojić imala je 3 braka.
Instagram 

Katarina Ostojić imala je 3 braka. Drugi brak usledio je kada je imala 26 godina i trajao je dve godine. Njen tadašnji dečko, košarkaš Uroš Duvnjak, preselio se u Poljsku zbog poslovnih obaveza i novog ugovora koji je tada potpisao. Kaja se venčala sa njim, kako bi i ona dobila vizu, da bi boravila sa svojim izabranikom. Međutim, nakon godinu dana njih dvoje su rešili da se razvedu.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac bila je u tri braka
Instagram/bekvalceva Na prvom mestu je jedna od najlepšim dama na domaćoj sceni. Nataša je pravi predstavnik Vage i definitivno opravdava pravilo.

Najduži brak Nataše Bekvalac bio je sa Danilom Ikodinovićem sa kojim je dobila i ćerku Hanu. Međutim, nakon njega, lepa pevačica udala se još dva puta. Drugi brak usledio je 2015. godine, kada se udala za rukometaša Ljubu Jovanovića.

Brak je potrajao dve godine, a ubrzo nakon razvoda od Ljube uplovila je u vezu, a zatim i u brak, sa IT stručnjakom Lukom Lazukićem, sa kojim je dobila ćerku Katju.

Samo 40 dana nakon porođaja, Nataša je prijavila Lazukića za fizičko nasilje i ubrzo se razvela. Kasnije je navela da više nema nameru da se udaje.

Marija Kilibarda

Marija Kilibarda nekada je bila u braku.
ATA Images 

Lepa voditeljka svojevremno je bila u braku sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem. Nakon duže veze odlučili su da stanu pred oltar, ali je brak samo posle godinu dana doživeo krah.

Veza, venčanje, ali i razvod prošli su bez pompe, a kako je jednom prilikom lepa voditeljka otkrila, razlog za rastanak bili su njihovi različiti karakteri.

Emina Jahović

Emina Jahović je bila u kratkom braku.
pritnscreen/instagram 

Mnogi ne znaju da je pevačica pored braka sa Mustafom Sandalom imala još jedan, u ranoj mladosti. Emina je kao tinejdžerka ludo bila zaljubljena u izvesnog Aladina Đ. Zbog njega je i pobegla od kuće, međutim, kao mnoge mladalačke ljubavi, ni ova nije opstala.

U braku su proveli samo 6 meseci, nakon čega su shvatili da je to bila greška.

Ivana Korab

Ivana korab je bila u braku 30 dana.
instagram/ivanakorab 

Slavna manekenka prvi put je rekla "da" 2013. godine, kada se udala za dečka sa kojim je nekoliko godina bila u vezi. U pitanju je crnogorski biznismen Mio Danilović.

Iako je to bila velika ljubav, ubrzo je njihova ljubav pukla i završila se razvodom posle samo 30 dana braka.

Bonus video:

ŠTA IMA? Sofija Milošević se udaje!  MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!