Nije tajna da je Jelena Karleuša uvek privlačila moćne i uspešne muškarce. Tako je svojevremeno njeno venčanje sa Bojanom Karićem bilo nazivano "svadbom veka", a Jelena je neobičnim izborom venčanice i tada pokazala da ide ispred vremena.

Jelenin prvi suprug, Bojan Karić inače je sin Sretena Karića, rođenog brata Bogoljuba i Slavice Karić. Pevačica i naslednik bogate imperije Karić venčali su se 23. septembra 2004. godine.

Na večnu ljubav pred Bogom zakleli su se u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, nakon čega su sklopili i građanski brak u "Vili Jelena" svadbenim veseljem pred 250 zvanica.

Mlada je tada blistala u nestvarnoj uskoj venčanici Donatele Versaće sa neobičnim izrezima, a od nakira je nosila samo venčani prsten. Tada je odlučila da svom prezimenu doda i mladoženjino, ali je albume nakon toga nastavila da snima pod prezimenom Karleuša.

Međutim, par se razišao već u martu 2005. godine. Naravno, mnogi su se pitali zašto je sve puklo. Nažalost, ružne priče su se ispredale oko ovog razvoda, od toga da se Jelena udala zbog novca, preko toga da se nije dopadala Bojanovoj majci, te da je čak okupljen tim advokata da bi se razveli, do toga da je prevarila supruga sa telohraniteljom. 

Mnogo se nagađalo o razvodu Karleuše.
Instagram 

Što se tiče informacija i tračeva, Bojan je jedino potvrdio da je sve sa pravne strane završeno za nekoliko dana, da je burmu skinuo čim se razveo i da je tada odlučio da sa bivšom suprugom više nikada ne razmeni ni reč. O razvodu je progovorio samo jednom za magazin Glorija i na početku je naglasio da je sa Jelenom Karleušom planirao da provede život.

"Ne bih se ženio da nije bilo tako. Sve je funkcionisalo lepo dok se neke stvari nisu desile. Šta je bilo, bilo je, na to sam stavio tačku i živim svoj život", istakao je tada, pa nastavio o razočarenju u čitavu bajku.

Bojan Karić nije želeo da govori o razvodu.
pritnscreen/instagram 

"Ne, meni je dve godine bilo lepo i ne kajem se. Bilo mi je teško u početku, neke stvari nisam mogao da razumem, a onda sam se pomirio sa svim što se dogodilo. Presekao sam i sad živim super. Zadovoljan sam, izlazim, radim i uživam. Kad na nešto stavim tačku, okrenem drugi list i više se ne vraćam. Sad idem dalje. Sad živim u drugom stanu. To je privremeno, dok se kuća ne završi. Počeli smo renoviranje u bračnoj idili, planirajući decu, ali sam sve to zaustavio i zadao glavobolje arhitekti i enterijeristi, pošto će sada biti više momački stil, opuštenije i veselije", otkrio je Bojan Karić tada i demantovao da je Jelena pre venčanja potpisala predbračni ugovor kojim se obavezuje da neće tražiti ništa od imovine.

"Nije bilo ugovora jer nije bilo ni razloga. Nemam ništa na svoje ime. Sve se vodi na mog oca i stričeve. Dovoljno je što primam veliku platu, lepo živim i imam za sve što je potrebno. Žena koja se uda za mene, da bi dobila kuću od mog oca, mora malo da bude u braku sa mnom, da rodi bar dvoje dece. To je logično, tako sam vaspitan. Ne može posle tri dana da dobije kuću i ode. Ako je sa mnom, ima zaista sve. Jelena je imala i ranije, a sama može da zaradi mnogo, tako da se to pitanje nije postavljalo", istakao je Karić.

U to vreme jedan od najbogatijih momaka za ženidbu u Srbiji, pa i regionu, priznao je da vrlo brzo shvati da li ga neka žena "juri" zbog novca. "Imam način to da saznam, ali ne mogu da otkrijem", rekao je Bojan. 

Ove reči potvrdila je i njegova sestra. "Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje", ispričala je Bojanova sestra Danijela Karić jednom prilikom za Informer.

Karić je inače danas u skladnom braku sa lepom Mašom, inače sestrom Jovane Nikolić i ćerkom pokojnog reditelja i direktora fotografije Božidara Nikolića. 

Sa njom je dobio dvoje dece - blizance Taru i Teodora. Porodično često putuju, a najčešće borave u Dubaiju, Minsku i Londonu, gde su privremeno i živeli.

Inače, Maša je magistrirala menadžment u sportu, ne bavi se javnim poslom, te je ne viđamo često već svoju privatnost čuva dalje od očiju javnosti.

Bonus video:

Jelena Karleuša Instagram/karleusastar

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!