Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića glavna je tema svih domaćih medija. Par koji je zajedno proveo dugih 14 godina odlučio je da stavi tačku na svoj odnos, a u zvaničnom saopštenju za javnost pevačica je otkrila da su se sporazumno razišli, te da je starateljstvo nad ćerkama pripalo njoj, dok je sva bračna imovina prepisana deci.

Ipak, Jeleni je ovo bio drugi brak, a nije tajna da je uvek privlačila moćne i uspešne muškarce. Tako je svojevremeno njeno venčanje sa Bojanom karićem bilo nazivano "svadbom veka", a Jelena je neobičnim izborom venčanice i tada pokazala da ide ispred vremena.

Ko je Bojan Karić?

Jelenin prvi suprug, Bojan Karić inače je sin Sretena Karića, rođenog brata Bogoljuba i Slavice Karić. Pevačica i naslednik bogate imperije Karić venčali su se 23. septembra 2004. godine.

Na večnu ljubav pred Bogom zakleli su se u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, nakon čega su sklopili i građanski brak u "Vili Jelena" svadbenim veseljem pred 250 zvanica, piše Kurir Stil.

Mlada je tada blistala u nestvarnoj uskoj venčanici Donatele Versaće sa neobičnim izrezima, a od nakira je nosila samo venčani prsten. Tada je odlučila da svom prezimenu doda i mladoženjino, ali je albume nakon toga nastavila da snima pod prezimenom Karleuša.

Svako od zvanica, a bilo ih je oko 250, dobili su poklone - čokoladne bombone u tilu, ukrašene "Svarovski" grožđem i ružama, sa listovima i drškom od srebra. Sve je bilo u belom - od stolica, stolova, ruža, balona, konobara... A na nekoliko švedskih stolova. Mladenačka torta bila je visoka dva metra i teška 200 kilograma- pisali su tada mediji.

Jedini običaj koji su mladenci tada ispoštovali bio je prodaja nevestine cipele. Marko, Jelenin brat od tetke, koji se na motoru pojavljuje u njenom spotu "Manijak", skinuo je sestrinu cipelu i prodao je deveru, Bojanovom rođenom bratu Stefanu za 900 dolara. Kao i svako dete, odmah je pitao koliko igračaka može da kupi za toliki novac.

Međutim, par se razišao već u martu 2005. godine.

Kasnije je na društvenim mrežama postao viralan snimak u kom je retrospektiva, tačnije delovi koje nismo imali prilike da vidimo sa svadbe, a tada je ljubav između njih bila u punom sjaju.

- Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje - ispričala je Bojanova sestra , Danijela Karić jednom prilikom za Informer.

Bojan Karić je tri godine nakon razvoda od JK ponovo našao sreću u ljubavi i oženio sadašnju suprugu Mašu, sa kojom je dobio dvoje dece.

Bojan je mnogo godina nakon razvoda promenio način ishrane i drastično smršao. Iako je kuburio sa viškom kilograma, danas izgleda bolje nego ikad, a još njegovih fotografija i njegove supruge Maše pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Bojan Karić danas je u srećnom braku sa suprugom Mašom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!