Emina Jahovićoduvek je svoj ljubavni život krila kao zmija noge, međutim, neki detalji ipak su ugledali svetlo javnosti. Tako se o njenom braku sa Mustafom Sandalom dosta toga zna, dok je situacija potpuno obrnuta kada je reč o prvom venčanju sa njenim sunarodnikom iz Novog Pazara. 

Naime, mnogi ne znaju da je Emina već bila udata pre Sandala, iako je tada bila maloletna. Naime, Emina je kao tinejdžerka ludo bila zaljubljena u izvesnog Aladina Đ. Zbog njega je i pobegla od kuće, međutim, kao mnoge mladalačke ljubavi, ni ova nije opstala. 

U braku su proveli samo 6 meseci, nakon čega su shvatili da je to bila greška. No, pevačica se ovog odnosa nikad nije stidela, naprotiv, a o svom braku je jednom i otvoreno govorila i otkrila kako je tada izgledala. 

Iako ne postoje fotografije dostupne za javnost sa ovog događaja, pevačica je više nego slikovito opisala kako je izgledao dan kada je rekla "da". 

- Nisam čak ni bila punoletna. Lepo je to bilo, imala sam lepu venčanicu i prekratku kosu, centimetar i po. Lepe su te neke stvari ozbiljne, koje vam se dese kada ste mladi. Posle toga kada zakasnite, to je malo ozbiljna situacija - rekla je svojevremeno Emina.

Inače, njen prvi muž nikad nije želeo da se eksponira u javnosti, ali je njegov otac Rustem ipak jednom prilikom podelio utiske o pevačici. 

- Emininu porodicu poznajem dugo, sa njenom majkom Senijom išao sam u osnovnu školu u isti razred. Brak između nje i mog sina nije bio dogovoren. Jako su se voleli. U prvom trenutku nisam bio za taj brak jer su oboje bili mladi. Ona je išla u školu kada se udala za mog sina. Bila je to velika svadba u Novom Pazaru, snimalo se kamerama, skoro ceo grad je bio na veselju - otkrio je detalje tog dana.

Emina se poprilično promenila od mladosti do danas, te je primetno da je imala određene kokrekcije.

Bilo kako bilo, još neke njene fotografije sa početka karijere, i koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, možete pogledati u galeriji u nastavku teksta:

Youtube, pritnscreen/instagram Evo koliko se promenila Emina Jahović od početka karijere.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!