Emina Jahović jedna je od najlepših pevačica na domaćoj sceni, a u prilog tvrdnji ide i činjenica da brojne dame koje odlučuju da kod estetskog hirurga promene određene stvari na sebi, nose upravo njene fotografije.

Međutim, iako lepa pevačica svoju liniju održava redovnim treninzima, i balansiranom ishranom, u prošlosti, kada je bila na početku karijere, izgledala je potpuno drugačije. 

Neki kažu da je delovala kao bilo koja devojka iz komšiluka, dok su drugi mišljenja da je žena koja se "pametno operisala". Poslednjih dana mrežama kruže njene stare fotograrije, koje nećete videti na pevačicinom profilu, a promena je ogromna.

Fotke jasno pokazuju da je Emina s godinama drastično promenila način šminkanja i stil odevanja.

S druge strane, čini se da u njenom liku nema većih promena, mada su mnogi tvrdili da je uradila brojne operacije. Ona je pak više puta isticala da je operisala samo nos, i to jer ga je dva puta lomila.

"Moje usne su potpuno prirodne i pune. Mama bi mi često govorila da su najlepše što imam na sebi. I svim tim iskompleksiranim, genetičkim mutacijama koje su same sobom nezadovoljne moram da kažem, nažalost, majka priroda na meni nije štedela", napisala je svojevremeno Emina na Tviteru.

Zanimljivo je da je Emina u mladosti trenirala košarku, išla na časove gitare, bila u horu, bavila se glumom, ali i vajarstvom i folklorom. Želela je da postane arhitekta, ali ipak se odlučila za muziku.

Pevačica se sa 17 godina udala za Aladina Đulovića koji nije poznat javnosti i sa kojim je bila tek nekoliko meseci. Godine 2008. udala se drugi put, za pevača Mustafu Sandala s kojim ima dva sina, a od kog se potom razvela, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Youtube, pritnscreen/instagram Evo koliko se promenila Emina Jahović od početka karijere.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!