Bogdan Bogdanović predvodi srpski tim na Mundobaksetu, ali i mimo toga slavni košarkaš veoma je zanimljiv domaćoj, ali i svetskoj javnosti - naročito njegov ljubavni život.

Slavni zavodnik o svojoj intimi nikada nije želeo da priča, da potvrđuje ili demantuje sa kim je, a u javnosti su poznate samo 4 njegove izabranice, od kojih se za poslednju samo spekulisalo da su zajedno. No, ovog puta, biće reči o njegovoj prvoj velikoj ljubavi o kojoj se naveliko pisalo.

Bogdan Bogdanović krije ljubavni život.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Reč je o influnserki i manekenki Anji Škuletić. Romansu su započeli početkom 2014. godine, a konačan raskid je usledio u septembru 2015. godine.

Na društvenim mrežama objavljivali su zajedničke fotografije na kojima se jasno moglo videti da su zaljubljeni do ušiju. 

Bogdan Bogdanović delio je fotografije sa devojkom.
Instagram 

Jednom prilikom Bogdan je podelio i da na pripreme za utakmice obavezno sa njim ide i atraktivna Anja. Pričalo se u to vreme da je košarkaš u Anji video veliku podršku i oslonac dok je krčio svoj put ka NBA ligi, što je potom i uspeo.

Onda, kao grom iz vedra neba, stigla je vest da su Anja i Bogdan posle godinu i po dana raskinuli. Bilo je to u septembru 2015. godine, u vreme Bogdanovog nastupa na Evrobasketu, a u javnosti se šuškalo da je raskid između dvoje mladih koji su se mnogo voleli bio bolan.

Bogdan Bogdanović i Anja Škuletić u vreme velike ljubavi.
Instagram 

Mnogi su govorili da je Bogdan upravo zbog toga imao slabije rezultate na tom prvenstvu. Razlog za razlaz je bilo to što su bili udaljeni i razdvojeni nakon Bogdanove selidbe iz Beograda u Istanbul.

Nakon raskida sa zgodnom brinetom Bogdan je navodno bio potpuno skrhan, srce mu je bilo slomljeno. Navodno ju je potpuno preboleo tek dve godine kasnije kada je uplovio u vezu sa glumicom Jovanom Stojiljković koja je danas u vezi sa glumcem Goranom Bogdanom. 

Bogdan Bogdanović je Anju Škuletić preboleo tek sa Jovanom
pritnscreen/instagram 

A Anja?

Slavna lepotica takođe je našla sreću u ljubavi. Ona se kasnije udala za manekena Dušana Šušnjara, sa kojim je dobila ćerku.

Anja je vrlo popularna na društvenim mrežama i ima svoj blog i kanal na Jutjubu. Koliko joj porodica znači, redovno izražava emotivnm porukama uz fotografije. 

U jednoj od njih svom zgodnom suprugu kaže – sa tobom je svaki dan Venecija, što jasno govori koliko je ljubav između njih jaka...

...a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

instagram/vergarova Pogledajte kako danas izgleda Anja Škuletić, prva ljubav Bogdana Bogdanovića.

Bonus video:

Bogdan Bogdanović MONDO/Nikola Lalović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!