Bogdan Bogdanović koji je kapiten košarkaške reprezentacije Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu definitivno važi za jednog od najpoželjnijih sportista. Njegov ljubavni život od samog početka karijere intrigira javnost, iako zgodni košarkaš o tome nikada nije želeo da priča. Iako nije poznato da li je njegovo srce trenutno zauzeto, u javnosti su poznate njegove 4 bivše devojke od koje se ne zna koja je lepša od koje.

ANJA ŠKULETIĆ

Bogdanova prva velika ljubav bila je manekenka Anja Škuletić. Romansu su započeli početkom 2014. godine, a konačan raskid je usledio u septembru 2015. godine.

Anja Škuletić i Bogdan Bogdanović pre.
Instagram 

Na društvenim mrežama objavljivali su zajedničke fotografije na kojima se jasno moglo videti da su zaljubljeni do ušiju.

Šuškalo se u javnosti da je raskid između dvoje mladih koji su se mnogo voleli bio bolan. Anja je danas udata za manekena Dušana Šušnjara i ima dete.

JOVANA STOJILJKOVIĆ

Jovana Stojiljković je bivša Bogdana Bogdanovića.
ATA Images 

Bogdan je 2017. godine bio u vezi sa srpskom glumicom Jovanom Stojiljković koja je danas u vezi sa glumcem Goranom Bogdanom, međutim, par je stavio tačku na romansu posle par meseci jer veza nije imala budućnost zbog velike udaljenosti sa kojom nisu mogli da se izbore iako je, prema pisanju domaćih medija, košarkaš bio lud za fatalnom brinetom.

Jovana Stojiljković bila je u vezi sa Bogdanom.
pritnscreen/instagram 

Naime, Bogdan je otišao u Ameriku da igra za Kingse, a Jovana je ostala u Srbiji kako bi nastavila sa poslovnim angažmanima. Zanimljivo, Bogdan i Jovana upoznali su se preko Jelisavete Orašanin, koja se u to vreme zabavljala sa Milošem Teodosićem. 

OLGA DANILOVIĆ

Olga Danilović je bila u vezi sa Bogdanovićem.
Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Velika ljubav srpskog košarkaša bila je naša mlada teniserka Olga Danilović, ćerka proslavljenog reprezentativca Saše Danilovića.

Košarkaš i teniserka počeli su da se zabavljaju 2018. godine, nisu se u javnosti eksponirali, jedini put viđeni su zajedno na svadbi teniserke Jovane Jakšić.

Najpoznatiji sportski ljubavni par u Srbiji posle dve godine stavio je tačku na svoju vezu. Prekid nije bio buran, shvatili su da nisu jedno za drugo i prijateljski su se rastali.

Zanimljivo, novi dečko Olge Danilović je košarkaški menadžer Andrej Ilić, koji radi u agenciji koja zastupa Bogdana.

BRITANI NETA

Britani Neta je devojka Bogdana Bogdanovića.
Instagram 

Mnoge devojke bile su razočarane kada se pojavila vest da je 29-godišnji Beograđanin ponovo zauzet. Iako teži da svoj emotivni život sačuva za sebe, u javnost je isplivala glasina da je Bogi u vezi sa atraktivnom američkom manekenkom i dizajnerkom Britani Netom.

Instagram Britani Neta je nova devojka Bogdana Bogdanovića?

Bogdan se sa bivšom prvom pratiljom za Miss države Nju Džersi pojavio pre nekoliko meseci na svadbi italijanskog košarkaša Danila Galinarija.

Inače, ova lepotica nije zapostavila studijie zbog manekenstva, te je tako diplomirala i na Tehnološkom institutu za modu za tehnički dizajn i istoriju umetnosti. Radi kao tehnički dizajner u jednoj od najjačih kompanija sveta Fiserv.

Pored toga, ona je aktivan borac za prava žena, pogotovo kada je reč o tehnološkom sektoru, i čini sve da se smanji rodni jaz kroz mnoge slične organizacije.

Bonus video:

Bogdan Bogdanović MONDO/Nikola Lalović