Naš proslavljeni košarkaš Bogdan Bogdanović po svemu sudeći ima novu ljubav. Košarkaš Atlante ovih dana boravi u Beogradu, a pre samo nekoliko dana bio je upravo sa svojom novom izabranicom na svadbi saigrača Danila Galinarija koja je održana u Italiji.

Na jednoj od grupnih fotografija sa mladencima mogao se videti i Bogdanović koji je uz sebe prigrlio lepoticu u narandžastoj haljini. A veoma brzo se saznalo da je misteriozna brineta upravo Britani Neta, jedna od misica sa različitih izbora, piše Telegraf.

Ona je na poslednjem izboru za Miss Nju Džerzija završila kao prva pratilja, ali je to nije omelo da se uspešno bavi modelingom, ali i dizajnom.

Britani Neta nova je devojka Bogdana Bogdanovića.
Instagram 

Naime, ova lepotica nije zapostavila studijie zbog manekenstva, te je tako diplomirala i na Tehnološkom institutu za modu za tehnički dizajn i istoriju umetnosti. Radi kao tehnički dizajner u jednoj od najjačih kompanija sveta Fiserv.

Pored toga, ona je aktivan borac za prava žena, pogotovo kada je reč o tehnološkom sektoru, i čini sve da se smanji rodni jaz kroz mnoge slične organizacije.

- Arnold Švarceneger je izabran za guvernera Kalifornije nakon godina takmičenja u tangama na sceni, ali niko nikada nije ozbiljno doveo u pitanje njegovu inteligenciju ili sposobnost da vodi jednu od najvećih država u zemlji. Zašto onda dovodimo u pitanje intelektualni integritet žena koje se danas takmiče za Mis Amerike? Ta razlika je odličan primer dvostrukih aršina i samo dokazuje da je pred nama dug put do postizanja istinske rodne ravnopravnosti.

- Aktuelna mis SAD se takmičila u delu svog takmičenja u kupaćim kostimima, a takođe je i sportista prve divizije, kao i advokat. Mis Amerike je uspešna pevačica kompozitor sa diplomom muzičke kompozicije. Većina mladih žena koje stiču svoje državne titule misica su visoko obrazovane, imaju diplome i magistrature stečene na nekim od najtraženijih univerziteta u zemlji.

- Pošto sam se u poslednje tri godine takmičila u organizaciji za Mis univerzuma dok sam radila za jednu od najcenjenijih svetskih tehnoloških kompanija i radila na dobijanju diplome mastera inženjeringa, sa ponosom mogu da kažem da su žene koje učestvuju na ovim takmičenjima neke od najdisciplinovanijih, obrazovanih i najinteligentnijih žena. Lepota i mozak nisu i nikada nisu bili međusobno isključivi - napisala je Britani u jednom autorskom tekstu svojevremeno.

Britani Neta bori se za prava žena.
Instagram 

Inače, nije poznato koliko su dugo ona i Bogdan u vezi, ali se na Instagramu može videti da joj on poslednjih godinu dana lajkuje objave na mrežama.

Fatalna lepotica ostavlja bez daha svojim izgledom, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Britani Neta je nova devojka Bogdana Bogdanovića?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!