Možda Jelena Karleuša nije izbacila nove pesme 10 godina, ali ako je suditi po komentarima njenih obožavatelja - vredelo je čekati, jer su njen novi album "Alpha", a pre svega pesma "Karlyb*tch" opravdali decenijsku pauzu.

Slavna pevačica objavila je najpre spisak svih pesama sa novog albuma "Alpha", a sada konačno možemo da vidimo i spot za gorepomenutu pesmu koji je, bez preterivanja, u rangu svetskih zvezda. 

Pevačica se u pesmi dotakla svih aktuelnih tema i svega zbog čega je godinama unazad na meti "hejtera". Na sve to, ovo je prvi put da Karleušu čujemo kako repuje, a sudeći po rekacijama, ovakav potez bio je pogodak u metu.

"Izuzetno kvalitetan spot. Ona luđa nego ikada i stvarno je drugačija i posebna. I treba da fura ono sto mlađa generacija želi da čuje jer drugačije neće proći", "Bravo, svetski! Sahranila si čitavu estradu! To se tražilo nakon svih ovih godina čekanja! Idemo dalje", "Ova žena nikada neće pasti!", "Jelena Karleuša nas je ostavila bez daha sa ovim spotom! KARLY BTCH je himna za sve koji se bore za svoje snove i ne plaše se biti svoji. Spot je miks boja, ritma i čiste inspiracije", "Veliko bravo, za trud, rad i upornost, zato si NO.1"... samo je delić komentara koji se mogu pročitati ispod spota.

A spot... to je tek priča za sebe!

Jelena Karleuša je oduvala u novom spotu.
printscreen/youtube/JELENA KARLEUŠA 

Ma šta mislili o Karleuši, morate priznati da je oduvek pomerala granice svojim nastupima i spotovima, što je i ovog puta bio slučaj. 

Jelenin novi spot ispunjen je brojnim scenama, a ona je iz minuta u minut menjala odevne kombinacije, ali i frizure. 

U jednom trenutku nosi neon zeleni bob, u drugom izblajhane obrve, u trećem je sa crnom kosom, potpuno neprepoznatljiva. 

Jelena Karleuša sa zelenim bobom u novom spotu.
printscreen/youtube/JELENA KARLEUŠA 

Spot je uspeo čak i da nas nasmeje u par navrata, pogotovo kada je pevačica u "Vegan pečenjari".

JK u vegan pečenjari.
printscreen/youtube/JELENA KARLEUŠA 

Ili kada razgovara sa Milicom Pavlović i DeVitom, što dalje implicira da su se možda ovi izvođači našli na njenom albumu. 

Jelena Karleuša u novom spotu priča sa Milicom Pavlović i DeVitom.
printscreen/youtube/JELENA KARLEUŠA 

Takođe je upečatljiv trenutak kada se igra priveskom Kanje Vesta koji joj visi na retrovizoru, s obzirom da je, kako je poznato, Karleuša bila inspiracija ne samo reperu već i njegovoj bivšoj supruzi Kim Kardašijan, a da ne govorimo da joj je on i lajkovao neke fotografije, te da se pričalo i da se redovno čuju, kao i da će možda snimiti duet

Jelena Karleuša se igra sa Kanje Vestom.
printscreen/youtube/JELENA KARLEUŠA 

Izdanja Jelene Karleuše su tek priča za sebe, te u galeriji u nastavku pogledajte neke od najupečatljivijih momenata, a nema sumnje da će i naredni spotovi biti pravi spektakl.

printscreen/youtube/JELENA KARLEUŠA Pogledajte kako izgleda Jelena Karleuša u novom spotu.

Bonus video:

Jelena Karleuša Instagram/karleusastar