Naša slavna pevačica Jelena Karleuša uskoro bi trebalo da snimi duet sa čuvenim kontroverznim reperom i bivšim mužem Kim Kardašijan, Kanje Vestom. 

Kako piše Kurir, pevačica će uskoro otputovati za Ameriku sa svojim timom, a potpisala je i ugovor o poverljivosti, koji, ukoliko prekrši, sa sobom vuče i milionsku odštetu. Inače, neimenovani izvor otkrio je i kako je došlo do saradnje.

Podsetimo, Jelenu Kanje prati na Instagramu, a o našoj pevačici brujali su u više navrata i svetski mediji kada se saznalo da je kopira niko drugi do Kim Kardašijan. Njenu objavu na kojoj nosi samo Vestove patike lajkovao je i sam reper. 

Jelena karleuša pozirala je samo u Kanjeovim patikama.
Instagram 

"Jelena nije pridavala značaj tome što ju je Kanije zapratio na Instagramu. Njoj je to bilo simpatično, ali ubrzo ga je otpratila, pa zapratila. Kada su posle kraće pauze ponovo postali prijatelji, njoj je lično pisao Kanije. Uputio joj je dosta komplimenata. Bio je oduševljen njenim autfitima koje je ona nosila s njegovom obućom. Reper za JK zna još kada je bio u braku s Kim Kardašijan koja je bila oduševljena njom i o kojoj je svojevremeno pisala na svojoj aplikaciji", kaže izvor i dodaje:

"Kanije su saradnici puštali njene pesme Krimi rad i So, što se njemu dopalo, pa joj je ponudio saradnju, a ona je to oduševljeno prihvatila. Kanije je odmah poslao i ugovor o tajnosti i svim detaljima projekta, a Karleuša potpisala. Jelena uskoro sa svojim timom ide u Ameriku gde će se upoznati s Vestom. Tamo će snimiti pesmu i spot koji će biti nešto neviđeno. Dosad je već sve trebalo da bude završeno, ali kako je reper trenutno u medijskoj ilegali, čeka se samo da se on vrati poslovnim obavezama".

kanje vestu se svidela karleušina pesma.
Youtube 

Ostaje da vidimo da li je zaista "mala od skandala" snimila duet sa najkontroverznijom osobom današnjice, a ukoliko je do saradnje zaista došlo, nema sumnje da će biti u pitanju hit u najavi. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!