Mala od skandala pozirala je potpuno gola, a provokativne fotografije podelila je na svom Instagramu.

Dan nakon što je sveže razveden reper Kanje Vest zapratio Jelenu Karleušu na Instagramu, pop diva je pozirala naga, dok je samo na nogama imala patike s potpisom slavnog repera.

Malo je reći da je njena fotka napravila pometnju na mrežama. Za manje od dva sata Jelena je dobila preko 50.000 lajkova i stotine komplimenata, a mnogi se slažu da pevačica nikad bolje nije izgledala.

"Bomba", "Uvek dominira", "Prelepa","Svaka čast", "Savršenstvo", od komentara. U prvi plan Jelena je istakla svoje bujne obline i figuru koju je dovela do savršenstva posebnom ishranom.

Instagram Pop diva pozirala kao od majke rođena

Jelena Karleuša je poznata kao vrsni poznavalac formule za uspeh u svetu šou-biznisa, ali i kao veliki zagovornik veganske ishrane.

Pevačica pored zdravstvenih prednosti koju ovaj vid ishrane donosi, veganstvo vidi kao borbu za očuvanje životinjskog sveta širom planete.

"Zdravlje apsolutno i samo na usta ulazi. Zdravi ste koliko se zdravo hranite. Uostalom, pogledajte se u ogledalo goli. Slika će vam jasno reći gde grešite", rekla je pevačica za nedavno Kurir.

jelena godinama ne jede meso
Instagram 

"Nikada u životu nisam bila bolesna, a smatram da je za to zaslužna ishrana bez mesa, s minimumom životinjskih proteina u obliku jaja, ribe i mlečnih proizvoda. Hranim se velikom količinom voća na prvom mestu, a onda i povrća", dodala je pevačica.

Jelena Karleuša  Instagram/karleusastar

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!