Izreka da "gde jedna vrata zatvore, druga se otvore", definitivno važi za Megan Markl kojoj se, kako stvari stoje, pružaju nove poslovne prilike nakon što je izgubila Spotify ugovor vredan 20 miliona evra. 

Megan Markl izgubila podkast vredan 20 miliona dolara.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kao što je poznato, pre nego što je upozanala princa Harija, Markl je bila glumica u usponu, iako se njen prvenac, serija "Suits" nije previše visoko kotirao kod kritičara. Njena gluma ocenjena je kao "osrednja", ali o tome veoma brzo nije morala da brine s obzirom da je u njen život ušao Hari, a ostalo je bila istorija. 

Megan Markl je bila osrednja glumica.
printscreen/youtube 

Mladi princ potpuno je poludeo za Megan, zbog koje je odbacio svoju porodicu i odlučio da iznese u javnost sav prljav veš. Ovaj plan isprva im je donosio odličnu zaradu, međutim, poslednjih nedelja čini se da se brend Saseksovih polako urušava.

Hari je opsednut Megan.
Shutterstock 

Najpre su slagali da su ih jurili paparaci u Njujorku, te da su se našli u istoj situaciji kao Dajana pre nego što je izgubila život u saobraćajnoj nesreći. Do dana-današnjeg nijedan snimak "potere" nije se pojavio na mrežama, ni na portalima, zbog čega su mnogi opravdano sumnjali u istinitost njihovih reči.

Megan Markl navodno su jurili po gradu.
WAYZ / BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Potom je usledio novi šok. Spotify je ugasio podkast Megan Markl jer ne samo što nije izbacila dovoljno materijala, već ih je i lažirala, odnosno, obavila je samo par intervjua, dok su druge radili njeni asistenti, a glas je samo nasnimljen preko.

Poslednje u nizu je bilo da je u javnost izašla jedna od fotografkinja koja je potvrdila da je Megan sama obaveštavala paparace gde će biti da bi se stekao utisak da je "obična smrtnica" kao i svi ostali, iako od cene njenih outfita koštaju i po nekoliko prosečnih plata običnih građana. 

Sada se šuška da se Megan vraća glumi, a zanimljivo je i da je svojevremeno pokojna kraljica Elizabeta rešila da prekine tradiciju i dozvolila joj da se i dalje bavi svojim poslom, no Megan je odbila. 

Sada, nakon niza neuspeha zbog kojih ih asistenti i marketing stručnjaci savetuju da nastupaju posebno, a ne zajedno, Megan navodno planira da ponovo krene da glumi i to u nastavku filma gde je glavna uloga trebalo da pripadne nikome drugome do princezi Dajani. 

Princeza Dajana je trebalo da igra sa Kevinom kostnerom.
NILS JORGENSEN / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Hari već neko vreme navodno moli i čelnike Diznija da Megan daju da sinhronizuje crtane filmove, ali do toga za sada nije došlo. 

Sada nemački magazin Gala piše bi Megan možda trebalo da zaigra u filmu "Telohranitelj 2", gde bi igrala pored Kevina Kostnera. U pitanju bi bio nastavak čuvenog filma iz devedesetih, u kom je glumila muzička diva Vitni Hjuston i koji se željno iščekuje već decenijama.

Kako je Kevin Kostner jednom prilikom ispričao, kada se tek javila ideja o snimanju drugog dela "Telohranitelja", on je poželeo da glavnu žensku ulogu igra princeza Dajana, majka princa Harija.

"Sećam se da je bila neverovatno slatka preko telefona i pitala me: "Hoćemo li imati nešto kao scenu poljupca"", bila je zabrinuta princeza, prema sećanju Kevina Kostnera.

"Rekla je to uz mnogo poštovanja... Bila je pomalo nervozna jer se njenim životom upravljalo. Rekao sam joj: "Da, biće malo toga, ali možemo da napravimo da to bude okej"", ispričao je Kostner.

Princeza Dajana je razmišljala da prihvati ulogu.
Shuterstock 

Iako princeza Dajana nije ni prihvatila ni odbila ovu ponudu, Kostner je sa saradnicima spremao scenario, a jednom prilikom je otkrio da je verziju scenarija zasnovanom na životu princeze od Velsa dobio baš dan pre njene saobraćajne nesreće 1997. i, potom, smrti u Parizu.

 Nije poznato da li je Megan prihvatila ulogu, ali ukoliko u svim ovim pričama ima istine, i ako uzmemo u obzir njenu opsesiju Dajanom, nije isključeno da će se "osrednja glumica" kako je zovu vratiti svom prvom pozivu.

Bonus video:

"PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP" Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!