Slavna glumica Rene Zelveger uskoro se udaje! Nakon dve godine veze, njen dečko Ant Ansted ju je konačno zaprosio, a slavna lepotica, očekivano, odgovorila je sa "da". 

Britanski voditelj i 10 godina starija glumica se zabavljaju od 2021. godine, a kako prenosi The US Sun, Rene je rekla svojim prijateljima da planira venčanje nakon tajne veridbe.

"Rene i Ant neverovatno čuvaju svoje planove, ne planiraju veliku zvaničnu objavu", rekao je njen prijatelj za The US Sun i dodao da je njihova veza sa Antom "superjaka" i da su ludo zaljubljeni, kao i da jedva čekaju da se venčaju.

Rene Zelveger zaljubljena je u dečka.
P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pre braka, bila je kratko verena za Džima Kerija, a pored toga glumica je bila povezivana i sa Bredlijem Kuperom.

S druge strane, Ant Ansted iza sebe ima dva braka. Sa prvom suprugom Luiz ima ćerku Ameli i sina Arčija, dok sa drugom suprugom s kojom je bio u braku tri godine ima sina Hadsona.

Ipak, slavna glumica zaista nije krila da je našla sreću koja joj je trebala upravo kraj Anta koji joj je vratio osmeh na lice nakon niza propalih veza. 

Međutim, iako je njihova ljubav na dobrom putu, jedino što im je kvarilo sreću bila je Antova svađa sa njegovom bivšom. Naime, dečko Rene Zelveger, pre nekoliko meseci optužio je bivšu da je loša majka i najavio da će se boriti svim sredstvima da sin pripadne njemu.

Rene Zelveger i njen dečko imali su problem sa njegovom bivšom.
Instagram 

Ova vest došla je kao iznenađenje jer se dugo smatralo da je sa bivšom suprugom Kristin Hak ostao u dobrim odnosima, a njihov dvogodišnji sin često je sa glumicom koja obožava decu.

Televizijski voditelj tvrdi da majka njegovog sina provodi samo "9 punih dana mesečno" sa detetom, te da je to tako od njegovog rođenja. Takođe, optužio je bivšu da ih je sve izložila medicinskom riziku, posebno ističući jedan incident u kojem je mališan imao "opekotine od sunca koje su bile toliko teške da je plakao od bolova".

Kada je bivšoj supruzi poslao poruku, ona je odgovorila: "Nije bilo vruće. Daj mu malo tilenola, sigurna sam da će sutra biti bolje."

Dodao je i još jednu situaciju kada mu je sin doveden, bez da ga je Kristin obavestila da je pozitivan na kovid, prenosi TMZ.

"U to vreme je moja partnerka (Rene Zelveger) snimala svoj novi projekat i zbog dijagnoze kovida stavila je celu produkciju na pauzu", objasnio je Ant.

U međuvremenu se oglasila i Hakova koja je za Page Six izjavila da je "duboko rastužuje to što radi njen bivši suprug".

Rene Zelveger uživa u ulozi majke sa dečkom.
P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Ako mu je zaista stalo do Hadsona, kako tvrdi, to je trebalo da se reši privatno sa privatnim sudijom ili posredovanjem, kao što smo ja i moj advokat sugerisali."

Na kraju je dodala: "Imala sam svoje uspone i padove, ali ja sam dobra mama i volim svoju decu svim srcem i uvek ću ih štititi."

Nekadašnji par je, čini se, ipak uspeo da nađe zajednički jezik, a Rene se fantastično slaže i sa njegovim starijim sinom i ćerkom sa kojima su nedavno objavili fotografiju. 

Inače, par se upoznao slučajno, kada je, odajući poštu preminuloj prijateljici pristala da se pojavi u jednoj emisiji o automobilima. Tu je upoznala Anta, a ostalo je istorija.

Par se retko razdvaja, a u javnosti se često mogu videti dok razmenjuju nežnosti. Glumica i njen novi partner sijaju od sreće, te ne čudi što je javnost ubeđena da su "jedna velika, srećna porodica", što će, kako stvari stoje, uskoro i zvanično postati.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!