Rene Zelveger odavno više nije ona simaptična "bucka" iz "Dnevnika Bridžet Džons". Glumica danas sa 53 izgleda potpuno drugačije nego u vreme kada ju je proslavila ova uloga, a iako je u prethodnom periodu svojom linijom obarala s nogu, mnogi su mišljenja da je sada preterala sa mršavljenjem, te da se pretvorila u "kost i kožu". 

Rene Zelveger više ne izgleda kao u filmu Bridžet Džons.
Sunset Box / Allpix Press / Profimedia 

Naime, nju su nedavno paparaci uslikali dok se igrala sa sinom svog novog dečka, a iako je napolju temperatura prelazila 30. podeok, Rene nije skidala sa sebe ni duks ni maramu. Zapravo, mesecima Zelvegerova se ne može videti bez duksa, ali, kako često nosi helanke za trening, jasno je da je izgubila još kilograma.

Izvori bliski glumici tvrde da je sa svojih "idealnih" 48, spala na jedva malo preko 40. Ipak, ubeđena je da još uvek nije dovoljno mršava i fit, te da bukvalno ima iskrivljenu sliku o sebi. 

Rene Zelveger je dodatno smršala.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Da su stvari otišle predaleko svedoče i close-up fotografije na kojima se Rene bukvalno vide kosti lica, iako je, čak i ranije,kada je takođe bila mršava, ali sa više kilograma nego sada, ipak imala obraščiće. 

Takođe, izvori ističu da je i njen dečko Ant Ansted moli da jede, ali da ona to odbija. Inače, dijeta kojom je nekada slavna "bucka" skinula kilograme i na kojoj je uvek, sem kada mora da se ugoji za ulogu je takozvana ishrana Bari Sears.

Rene Zelveger je ekstremno smršala.
Shutterstock 

U pitanju je još jedna low carb dijeta, a princip je pridržavanje specifičnog odnosa unosa hrane. Plan ishrane podrazumeva da se tokom ovog režima svakog dana unese 40 procenata ugljenih hidrata, 30 odsto proteina i 30 odsto masti. Ovi procenti ne moraju u gram da budu izmereni. 

Ono što je "zabranjeno", odnosno što bi trebalo da izbegavate su banane, grožđe, suvo voće i mango, zbog visokog procenta šećera, a kada je u pitanju povrće na no-no listi su grašak, kukuruz i krompir. Doktor Bari ističe da ne bi trebalo da jedete hleb, peciva, paste i nudle, odnosno sve ono što sadrži belo brašno.

Rene Zelveger sada ima malo preko 40 kilograma.
Todd Wawrychuk/A.M.P.A.S. / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Tako bi jedan primer jelovnika izgledao ovako:

Doručak: Omlet od 6 belanaca sa šparglom/avokadom ili zelenim paprikama i 2 kašičice maslinovog ulja.

Ručak: Salata sa grilovanim pilećim prsima, prelivenim maslinovim uljem i sirćetom i sveže voće.

Prva užina: 1/4 šolje nemasnog svežeg sira, 1/2 šolje ananasa, 1 kašika seckanih badema.

Večera: Losos sa kašikom badema, 2 šolje povrća kuvanog na pari, 1 šolja borovnica.

Druga užina: Komad tvrdog sira i po želji malo crvenog vina.

Međutim, izvori bliski glumici tvrde da je ona išla i preko "prepisanog", odnosno, da je unosila ekstremno niske količine što se odrazilo i na njenu kilažu, a kada se na sve to dodaju i estetske korekcije, rezultat je Rene koja je danas neprepoznatljiva, a još njenih fotografija i koliko se promenila za sve ovo vreme pogledajte u galeriji u nastavku:

Rob Latour/for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia, printscreen/youtube Slavna glumica napunila 53 godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!