Glumica Anđelka Prpić pre samo 3 nedelje donela je na svet ćerkicu Čarnu, njeno drugo, odnosno prvo zajedničko dete sa novim partnerom i bivšim nesuđenim kumom Markom Žugićem, a sada se pojavila na jednom prestoničkom događaju i oduševila svojom pojavom. 

Lepa plavuša oduzimala je dah mini haljinom dugih rukava i zatvorenog okovratnika, koju je ponela sa jednostavnim ljubičastim sandalama i crnom tašnicom. Glumica nije skidala osmeh sa lica, a od nje se nije odvajao ni novi partner. 

Anđelka Prpić oduševila je izgledom nakon porođaja.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Malo je reći da je lepotica koju mnogi zovu "džepnom Venerom" zbog toga što je visoka samo 1,60 zasenila sve druge zvanice, a zbog toga kako izgleda mnogima su pale vilice. 

Anđelka Prpić se pojavila sa novim partnerom.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Već sutradan mogli smo da vidimo Anđelku i u casual izdanju koje bi joj ukrale sve žene. Ona se fotografisala u liftu u prelepom kompletu, a mnogima nije promaklo da se glumica tokom druge trudnoće uopšte nije ugojila. 

Anđelka Prpić pozirala je u divnom kompletu.
Instagram 

Sivo odelo joj je istaklo figuru i učinilo da izgleda savršeno, a kosu je, zbog vrućine, podigla šnalom, a samo šiške su padale preko lica.

Čim je objavila stori počeli su da se nižu komentari na račun izgleda lepe Anđe, a mnogi su bili mišljenja da sada izgleda bolje nego ikada. I nesumnjivo su u pravu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!