Lepa glumica Anđelka Prpić postala je mama po drugi put. Ona je na svet donela devojčicu, a porođaj je prošao u najboljem redu. 

Zanimljivo je da je svojoj ćerki dala ime Čarna, po ulozi u seriji "Žene sa Dedinja" koja ju je i proslavila. Glumica je i ranije isticala koliko joj je baš ta uloga promenila život, te da vreme deli pre i posle nje.

Anđelka Prpić sa novim partnerom je dobila bebu.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Anđelka je svom izabraniku Marku podarila prvo dete, dok ona iz prethodnog braka sa Dariom Prpićem ima sina.

Podsetimo, Anđelkin novi partner bio je dugogodišnji prijatelj Anđelkinog bivšeg muža Darija. Dario je trebalo i da mu kumuje na venčanju s njegovom dugogodišnjom partnerkom, ali budući da je ta veza prekinuta, od kumstva nije bilo ništa.

Anđelka Prpić smuvala se sa najboljim drugom bivšeg muža.
Instagram 

Za vezu Anđelke i nesuđenog kuma saznalo se nakon što se u medijima pojavila informacija da je glumica u drugom stanju, a sve je krenulo od fotografije na kojoj je bila sa zaobljenim stomakom.

Brzo se saznalo za trudnoć anđelke prpić.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Inače, Anđelka i njen suprug Dario razveli su se 2020. godine, a kamen spoticanja navodno je bila njegova ljubomora. Dugo se pričalo da joj bivši suprug nije mogao oprostiti scene iz serije "Žene sa Dedinja" u kojima ona "vodi ljubav" na veš mašini sa Draganom Mićanovićem koji je u seriji igrao njenog muža.

Dario je bio toliko ljubomoran da je Anđelki prigovarao prebacujući joj da je uživala dok je to snimala, te da tu nije bilo ništa od pretvaranja, tj. glume, piše Kurir.

U domu Prpića su, navodno, nekoliko meseci kasnije nastali novi problemi, jer je Dariju teško pala i njena uloga u seriji "Andrija i Anđelka", te je navodno bio ljubomoran i na Andriju Miloševića. Brak su okončali, ali su ostali u prijateljskim odnosima ponajviše zbog sina kojeg zajednički odgajaju.

Anđelka Prpić ima sina sa bivšim mužem.
ATA Images 

Bonus video:

Anđelka Prpić u nekoliko rečenica pokazala koliko je skromna, ALI I ŠTA RADI KADA JOJ PRIĐU LJUDI kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!