Anđelka Pripić pojavila se na jednom privatnom rođendanu sa novim izabranikom, a na mrežama je osvanula i njihova zajednička fotografija. Jasno se vidi da glumica blista kraj novog partera sa kojim je ostala i u drugom stanju, a koji je ujedno bio i njen nesuđeni kum, i jedan od najboljih prijatelja bivšeg muža. 

"Krivac" za fotografiju je glumica Tihana Lazović Trifunović koja ju je i postavila na mreže, a kraj njih su još i Branislav Trifunović, kao i Marija Kilibarda i Slavko Beleslin.

anđelka prpić prvi put se slikala sa  novim dečkom.
Instagram 

- Sretan rođendan, ljubavi! Sretan rođendan i Slavku! Volim vas, drugari! - napisala je Tihana u opisu objave, a povoda za slavlje je, očigledno, i te kako bilo. Takođe, jasno je i da se Anđelkin novi izabranik sjajno uklopio u društvo, čemu svedoče i njihovi osmesi. 

Podsetimo, M. Ž. je dugogodišnji prijatelj Anđelkinog bivšeg muža Darija. Dario je trebalo i da mu kumuje na venčanju s njegovom dugogodišnjom partnerkom, ali budući da je ta veza prekinuta, od kumstva nije bilo ništa. 

Anđelka dugo poznaje sadašnjeg dečka s obzirom da je on najbolji drug njenog bivšeg muža.
Instagram 

Za vezu Anđelke i nesuđenog kuma saznalo se nakon što se u medijima pojavila informacija da je glumica u drugom stanju, a sve je krenulo od fotografije na kojoj je bila sa zaobljenim stomakom. 

Anđelka se pojavila na jednom događaju sa zaobljenim stomakom.
Instagram 

Inače, Anđelka i njen suprug Dario razveli su se 2020. godine, a kamen spoticanja navodno je bila njegova ljubomora. Dugo se pričalo da joj bivši suprug nije mogao oprostiti scene iz serije "Žene sa Dedinja" u kojima ona "vodi ljubav" na veš mašini sa Draganom Mićanovićem koji je u seriji igrao njenog muža.

Dario je bio toliko ljubomoran da je Anđelki prigovarao prebacujući joj da je uživala dok je to snimala, te da tu nije bilo ništa od pretvaranja, tj. glume, piše Kurir.

U domu Prpića su, navodno, nekoliko meseci kasnije nastali novi problemi, jer je Dariju teško pala i njena uloga u seriji "Andrija i Anđelka", te je navodno bio ljubomoran i na Andriju Miloševića. Brak su okončali, ali su ostali u prijateljskim odnosima ponajviše zbog sina kojeg zajednički odgajaju. 

anđelka je ostala u dobrim odnosima sa bivšim zbog sina.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!