Glumica Anđelka Prpić već neko vreme je u centru pažnje medija otkako se saznalo da je u drugom stanju i da čeka dete sa Markom, najboljim prijateljem njenog bivšeg supruga Darija Prpića.

Glumica i njen partner se ne oglašavaju u javnosti, dok je njen bivši suprug dao nekoliko izjava od tada. Ipak, kamere emisije 'Paparaco Lov' uspele su da snime glumicu koja je u petom mesecu trudnoće.

Anđelka Prpić u šetnji nakon saznanja da je trudna.
paparaco lov/youtube 

Ekipa ove emisije snimila ju je kako šeta u blizini zgrade u kojoj živi, gde se već jasno vidi njen trudnički stomak. Po izrazu njenog lica dalo se zaključiti da glumica nije baš najbolje raspoložena. Da li su razlog naslovi i saznanja kakva su isplivala u medije, nije poznato.

Anđelka Prpić u šetnji sa novim dečkom Markom.
paparaco lov/youtube 

Novinarska ekipa uspela je da snimi glumicu u zagrljaju nepoznatog muškarca, po svemu sudeći Marka, njenog novog partnera. Visoki muškarac je držao ruku preko Anđelkinog ramena dok su hodali i izgledao je kao pravi džentlmen koji nosi glumičine stvari. 

Podsetimo, vest da je Anđelka trudna sa najboljim drugarom bivšeg supruga iznenadila je njihove zajedničke prijatelje.

„Anđela je u petom mesecu trudnoće, a otac deteta je veoma dobar prijatelj njenog bivšeg muža. Dario je trebalo da mu bude kum na venčanju sa ženom sa kojom je bio 11 godina, ali kako su raskinuli, do venčanja i kumstva nije došlo", otkrio je pouzdan izvor za Kurir.

Anđelka Prpić sa dečkom koji je bio najbolji drug njenog muža.
Instagram 

Navodno je zbog Anđelke napustio partnerku sa kojom je bio u vezi 11 godina. Raskid se dogodio u martu ove godine, a pretpostavlja se da su on i glumica od tada zajedno.

Inače, na njihovom venčanju 2011. godine bio je i izvesni Marko. Fotografije na njenom Instagramu pokazuju da su se nekada družili i čak zajedno proslavili njen rođendan 25. oktobra.

Anđelka Prpić sa dečkom i bivšim mužem.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!