Navodna trudnoća naše proslavljene glumice Anđelke Prpić danima je udarna vest u domaćim medijima, ponajviše zbog informacije da je otac deteta niko drugi do najbolji prijatelj njenog bivšeg muža Darija sa kojim su se umalo i okumili. 

Vesti o drugom stanju pokrenule su se nakon što se na mrežama našla fotografija sa jednog događaja na kojoj je glumica sa zaobljenim stomakom, a malo nakon toga, pojavile su se informacije da je već ušla u peti mesec.

anđelka prpić je navodno u petom mesecu.
Instagram 

Za sve ovo vreme glumica se nije oglašavala, a kada su novinari uspeli da je dobiju i pitaju za komentar na priče o trudnoći, odsečno je prokomentarisala: "Nemojte molim vas da me zovete zbog gluposti"

Podsetimo, Anđelka i njen suprug Dario razveli su se 2020. godine, a kamen spoticanja navodno je bila njegova ljubomora. Dugo se pričalo da joj bivši suprug nije mogao oprostiti scene iz serije "Žene sa Dedinja" u kojima ona "vodi ljubav" na veš mašini sa Draganom Mićanovićem koji je u seriji igrao njenog muža.

Dario je bio toliko ljubomoran da je Anđelki prigovaraoprebacujući joj da je uživala dok je to snimala, te da tu nije bilo ništa od pretvaranja, tj. glume, piše Kurir.

U domu Prpića su, navodno, nekoliko meseci kasnije nastali novi problemi, jer je Dariju teško pala i njena uloga u seriji "Andrija i Anđelka", te je navodno bio ljubomoran i na Andriju Miloševića.

Inače, prošle godine se javila i starleta Ava Karabatić koja je navela da je upravo sa Dariom bila u vezi i to 2017. godine dok je on još uvek bio u braku sa Anđelkom.

U međuvremenu se i saznalo kako je Dario reagovao na vesti o njenoj trudnoći sa njenim najboljim drugom. Kako piše Kurir, Anđelka Prpić i njen partner M. Ž. mesecima su krili od njenog bivšeg supruga Darija da su u vezi i da će kroz četiri meseca postati roditelji.

poznato je kako je Dario reagovao na vest da će njegova bivša postati mjaka ponovo.
pritnscreen/instagram 

Oni nisu ništa želeli da kažu Dariju, koji je čak trebalo i da kumuje M. Ž. na venčanju s njegovom dugogodišnjom partnerkom, ali budući da je ta veza prekinuta, od kumstva neće biti ništa.

U svakom slučaju, sudbina se tako ispreplitala, da su M. Ž. i Anđelka počeli da se zabavljaju. Ali, posle izvesnog vremena Dario Prpić je ipak saznao za odnos njih dvoje, i to od osobe koja je njima veoma bliska, a u koju on ima ogromno poverenje. Zbog svih ovih činjenica, Dario nije dovodio u pitanje istinitost ove informacije, koja je obišla region brzinom svetlosti.

- Dariju ni na kraj pameti nije bilo da će se Anđelka upustiti u vezu sa čovekom s kim je godinama bio najbolji prijatelj. Trebali su čak i da se okume. M. im je godinama dolazio u kuću. Nije mogao ni da pomisli da bi on sem prijateljstva mogao da ima nešto sa njegovom bivšom suprugom Anđelkom, zbog koje je i ostavio devojku s kojom je bio 11 godina u vezi. Kada mu je jedna bliska osoba ispričala da su oni zajedno već nekoliko meseci i da čekaju i dete, kao i da sve kriju od njega, bio je u šoku. Nije mogao da dođe k sebi danima. Uopšte nije sumnjao da je u pitanju laž ili trač, jer je ta osoba jako bliska Anđelki i do detalja je upoznata sa njenim životom - završava izvor za Kurir.

anđelka Prpić nje krila da je u vezi sa najboljim drugom svog bivšeg.
Instagram 

Inače, da su Anđelka i njen sadašnji partner, M.Ž. bliski već mesecima unazad, može se naslutiti i po tome što je među gostima na njenoj intimnoj rođendanskoj proslavi u oktobru bio prisutan i budući otac njenog deteta. Na fotografiji koju je objavio jedan od gostiju na njenoj proslavi rođendana, Prpićeva i M. Ž. su nasmejani i srećni.

anđelka je ostala trudna sa najboljim drugom bivšeg muža.
Instagram 

Anđelka je u poslednje vreme na društvenim mrežama objavljivala fotografije na kojima zajedno s njom pozira i M., te se stiče utisak da se nije previše trudila da ova ljubavna priča ostane tajna, mada ovih dana ne želi da se oglašava povodom svega.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!