Kada se nedavno saznalo da Anđelka Prpić čeka dete sa nesuđenim kumom, inače nekadašnjim najboljim drugom njenog bivšeg muža Darija, domaća javnost ostala je u šoku. 

Veoma brzo su se saznali i detalji njihove romanse, te da su emocije proradile nakon što su se družili. On se navodno i preselio bliže njoj, a ostalo je istorija. Za sve to vreme Anđelka je mudro ćutala, ali nove fotografije govore više od hiljadu reči.

Naime, Anđelka se pojavila na promociji nakita Marije Kilibarde upravo sa novim dečkom, a lepa glumica nije skrivala sreću i emocije prema novom partneru koji ju je svako malo nežno ljubio.

Anđelka Prpić ljubila se sa dečkom.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Prpić je blistala u uskoj haljini i nije skidala osmeh sa lica, a s obzirom da je u šestom mesecu, stomak se već dobrano nazirao.

Anđelka Prpić pokazala stomak.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Podsetimo, M. Ž. je dugogodišnji prijatelj Anđelkinog bivšeg muža Darija. Dario je trebalo i da mu kumuje na venčanju s njegovom dugogodišnjom partnerkom, ali budući da je ta veza prekinuta, od kumstva nije bilo ništa.

Anđelka Prpić ušla je u vezu sa bivšim kumom nakon druženja.
Instagram 

Za vezu Anđelke i nesuđenog kuma saznalo se nakon što se u medijima pojavila informacija da je glumica u drugom stanju, a sve je krenulo od fotografije na kojoj je bila sa zaobljenim stomakom.

Za trudnoću Anđelke Prpić saznalo se nakon fotografija sa zaobljenim stomakom.
Instagram 

Inače, Anđelka i njen suprug Dario razveli su se 2020. godine, a kamen spoticanja navodno je bila njegova ljubomora. Dugo se pričalo da joj bivši suprug nije mogao oprostiti scene iz serije "Žene sa Dedinja" u kojima ona "vodi ljubav" na veš mašini sa Draganom Mićanovićem koji je u seriji igrao njenog muža.

Dario je bio toliko ljubomoran da je Anđelki prigovarao prebacujući joj da je uživala dok je to snimala, te da tu nije bilo ništa od pretvaranja, tj. glume, piše Kurir.

U domu Prpića su, navodno, nekoliko meseci kasnije nastali novi problemi, jer je Dariju teško pala i njena uloga u seriji "Andrija i Anđelka", te je navodno bio ljubomoran i na Andriju Miloševića. Brak su okončali, ali su ostali u prijateljskim odnosima ponajviše zbog sina kojeg zajednički odgajaju.

Anđelka Prpić zajedno sa bivšim odgaja sina.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!