Anđelka Prpić ne prestaje da bude glavna tema medija zbog odnosa sa bivšim kumom, odnosno nekadašnjim najboljim drugom bivšeg supruga. Par navodno očekuje prinovu, a lepa glumica je, kako pišu domaći mediji u petom mesecu trudnoće. 

Anđelkin novi partner se, po svemu sudeći, sjajno uklopio i u njeno društvo, što se dalo primetiti po novoj fotografiji sa proslave rođendana, na kojoj su pored njih bili i Tihana Lazović, Branislav Trifunović, Marija Kilibarda i Slavko Beleslin.

anđelka prpić i njen novi izabranik su često sa njenim društvom.
Instagram 

Međutim, mnogi su se pitali i kako je uopšte došlo do toga da se Anđelka i Marko Ž.  zbliže. Naime, sve je počelo kada je kupio nekretninu blizu Anđelke. Doduše, oni tada nisu bili u vezi, ali su se odlično poznavali zahvaljujući njenom bivšem, te su se često i družili. 

anđelki se bivši kum približio nakon razvoda.
Instagram 

Blizina je učinila svoje, te nije prošlo mnogo vremena pre nego što ju je osvojio. Oni se sada spremaju i za veći korak. Navodno, planiraju venčanje, ali i da se Marko useli kod Anđelke, s obzirom da je njen stan veći.

- Marko je živeo i kod bivše devojke u stanu, te ne bi bilo čudno da se useli i kod Anđelke. Tamo im je i komotnije jer je njen stan prostran, imao oko 90 do 100 kvadrata i lepo ga je uredila. Čuo sam da se ona raspitivala u jednoj banci oko uslova za stambeni kredit, tako da možda postoji solucija i da kupe novu nekretninu - rekao je izvor blizak paru za Kurir.

Anđelka Prpić i njen novi dečko planiraju da se venčaju.
Instagram 

Prpićka se nakon razvoda devetogodišnjeg braka iselila iz kuće u kojoj je živela sa nekadašnjim mužem, beogradskim ugostiteljem, te se preselila u nekretninu u centru grada koju su zajedno kupili. Oni su planirali da je izdaju, ali kada je došlo do toga da okončaju bračnu zajednicu, rešili su da se glumica tamo useli. Ubrzo je prodala tu nekretninu i kupila stan na Vračaru, u kojem od tad živi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!