PrincezaŠarlin od Monaka pre izvesnog vremena vratila se kraljevskim dužnostima, nakon duge borbe sa mentalnim zdravljem, međutim, ukoliko ste mislili da će sada, kada je dobro, njen nadimak "najtužnije žene" ostati u prošlosti, varate se. Omiljena princeza pojavila se već na nekoliko bitnih događaja, kao što je nedavno to bila dodela Zlatne nimfe tokom 62. TV festivala u Monte Karlu, i uprkos fantastičnoj odevnoj kombinaciji, kraljevskom držanju, preskupom nakitu... ona je i dalje odavala utisak nesrećne žene. 

ŠArlin od Monaka ponovo izgleda tužno.
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

Šarlin se pojavila u fantastičnoj haljini A-kroja, a look je upotpunila dijamantskom ogrlicom, narukvicom i minđušama. Svi pogledi bili su samo na njoj, a onda je lebdela preko crvenog tepiha, međutim, iako se sve vreme smešila, mnogima se činilo da to radi usiljeno, kao da je moranje, što nije čudno ako se uzme u obzir njena celokupna situacija. 

Podsetimo, Šarlin je mesecima bila u jednoj psihijatrijskoj klinici nakon što se vratila iz Južnoafričke republike. Tamo se i razbolela i šuškalo se da je to zapravo samo priča dok pokušava da nađe način da se izvuče iz braka sa Albertom. 

ŠArlin navodno nije srećna sa Albertom.
Bruno Bebert/PRM / Bestimage / Profimedia 

Pre odlaska tamo, Šarlin je i obrijala glavu kada su preminuli njeni dobri prijatelji.

Šarlin je obijala glavu nakon smrti bliskih prijatelja.
CRY-BEBERT / The Photo One / Profimedia 

Pored toga, ona se godinama suočava sa Albertovim aferama, iz kojih je dobio ko zna koliko dece, no samo dvoje je priznao. 

Albert je redovno varao ŠArlin.
ATP / Wenn / Profimedia 

Takođe, majke vanbračne dece godinama su je napadale, iako je i sama bila prisiljena da se uda za Alberta. Naime, ona je malo pred venčanje saznala za afere budućeg muža i želela je da se izvuče iz svega.

Šarlin je želela da se izvuče sa venčanja.
Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, šuškalo se da su joj Albertovi ljudi oduzeli pasoš i na taj način je prisilili da se uda. Njene fotografije sa venčanja bile su okarakterisane kao "najtužnije ikada" i otuda i nadimak "najtužnija princeza". 

Šarlin je bila tužna na svom venčanju.
NIVIERE/VILLARD/NIKO/ALFRED / Sipa Press / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!