Princeza Šarlin od Monaka redovno oduševljava obožavaoce svojim imidžom, ali i stilskim transformacijama. Naime, princeza je poznata po tome što često menja frizure.

Nedavno je od platinasto plave prešla u tamno smeđu, a sa novom frizurom došao je i novi modni stil. Princeza je nedelju provela na Dvorskom trgu, a nosila je prugastu košulju i platnene pantalone maslinastih tonova i braon širok kaiš oko struka.

Princeza Šarlin od Monaka se konačno smeje
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U ležernoj kombinaciji, princeza je delovala veoma opušteno i nije skidala osmeh sa lica. Ovim je još jednom potvrdila status modne ikone, a u poslednje vreme mnogi primećuju da izgleda bolje nego ikad.

Podsetimo, princeza je nedavno mesecima boravila u svojoj domovini, u Južnoj Africi, gde je u septembru 2021. godine doživela težak napad zbog kojeg je odmah prebačena u najbližu bolnicu. Dugo je bila bolesna, bila je primorana da jede samo tečnu hranu i zbog toga je dosta smršala.

najtužnija princeza
Profimedia 

Po povratku u Kneževinu Monako, navodno je „institucionalizovana” i dugo nije viđena u javnosti. Ipak, čini se da su sada pred njom još neki lepši i srećniji dani.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!