Melani-Entonet Kostelo de Masi je sestrična je princa Alberta, a za nju se priča da ima neverovatnu prošlost ispunjenu svađama predaka i pričama o navodnoj izdaji, piše Daily Mail.

Pretpostavlja se da je Melani jedina bila uz Šarlin tokom njenog povratka u središte pažnje nakon razdoblja bolesti i lečenja od iscrpljenosti. A Melani je takođe bila i na raspolaganju princu Albertu te mu pravila društvo na putovanjima i gostovanjima dok je princeza bila na lečenju.

Međutim, iako danas važi za jednu od najpouzdanijih članica porodice, njena prošlost i nije bila tako sjajna.

Naime, radi se o ćerki barunice Elizabet En de Masi, osobe od poverenja princa Rainiera III. i princeze Grejs od Monaka. Navodno je njena baka Antoineta od Monaka, barunica de Masi bila Rainierova starija sestra.

šarlin se ne odvaja od melani
CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia 

Priča potom seže još u 1890. godinu kada je sve započela princeza Šalort. Sama Šarlot, kao najstarija sestra, bila je verovatna naslednica. Ona je imala dvoje dece, Antoineta i Rainiera. Uprkos tme što je Antoineta bila najstarija, Šarlot se odrekla prava na prestol za sina jedinca.

Godine 1961. Antoineta je pronašla ljubav s Džinom Čarlsom Rejem, a kako piše Vanity Fair, par je skovao plan da skine Antoinetinog brata s proestola tako što je pustio glasine da njegova tadašnja devojka Žizel Paskal ne može da ima dece.

Mislili su da će to podstaći monegaško društvo da odabere njenog sina Kristijana Luisa za očekivanog naslednika.

U međuvremenu, to bi omogućilo Antoineti da služi kao regent. Međutim, plan nije uspeo jer je on kasnije upoznao holivudsku zvezdu Grejs Keli, a Antoineta na pjestol nikada nije sela.

Uprkos prijavljenim pokušajima njene majke da ukrade prestol, čini se da je Antoinetina ćerka Elisabet-En De Masi naporno radila na zaceljivanju porodičnih odnosa.

Ne samo da je bila deveruša na Ranierovom venčanju s Grejs Keli, nego su je takođe zamolili da bude kuma njihovoj ćerki princezi Stefani.

princeza šarlin sa suprugom, princom albertom
Bruno Bebert/PRM / Bestimage / Profimedia 

Kao takvoj, dodeljene su joj iste počasne pozicije koje je nekada imala njena majka, a takođe je predstavljala princa Alberta na kraljevskim angažmanima tokom godina. To je sada preneseno na njenu ćerku Melani-Antoinetu.

Iako ne privlači puno pažnje, Melani je uvek uz Šarlin u senci, a čini se da se dve dame odlično slažu i da Melani olakšava najtužnijoj princezi da proživi svoju sudbinu.

princeza šarlin nosi nadimak najtužnija princeza
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!