Sunčano subotnje popodne Dženifer Lopez i Ben Aflek iskoristili su za shopping sa njenom decom, što nije promaklo paparacima, kako to obično biva. 

Ono što je odmah privuklo pažnju svima bilo je to da je par bio u daleko boljem raspoloženju nego prethodnih dana. Ili se barem tako činilo. 

Dženifer Lopez bila je bolje raspoložena sada, kao i Ben.
TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Lopez i Aflek su se ljubili i držali za ruke, međutim, jedna stvar bila je mnogima čudna, kada su se paparaco fotografije našle na mrežama.

Naime, izgledalo je da je pevačica srećna samo dok je Ben gleda. Onog trenutka kada bi joj, uslovno rečeno, okrenuo leđa, njen izraz lica postajao je smrknut. 

Dženifer Lopez bila je smrknuta kad niko ne gleda.
TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Takođe, fanovima nije promaklo i da Lopezova izgleda starije nego prethodnih meseci, gotovo kao da ju je stres "pojeo". Iako je poznato da svoje objave na mrežama i te kako fotošopira, te je nerealno porediti paparaco fotografije i one na Instagramu, krupni kadrovi Lopezove pokazali su je u novom svetlu.

Dženifer Lopez bila je neraspoložena čim nije sa Benom.
Vasquez/LaStarPixMedia / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Latino diva je bila u neodoljivoj haljini sa prugama i golim leđima koja su bila jasno definisana. Look je upotpunila sandalama sa punom petom, dok je kosu podigla u neobaveznu punđu. Međutim, njen vrat i donji deo lic ipak su otkrili godine koje tako zdušno pokušava da sakrije online, tvrdeći da nema bore jer je "celog života mazala kožu maslinovim uljem"

Naravno da je u ove njene tvrdnje malo ko poverovao, te da su je čak i osudili što sa 53 još uvek pokušava da glumi devojčicu.

Dženifer Lopez krije svoje bore na Instagramu.
Instagram 

Džej Lo i dalje izgleda kao avion, u to nema sumnje, ali daleko od toga da je "devojčurak". Ipak, stiče se utisak da sve te bore, koje su potpuno normalna stvar, nisu bile toliko vidljive do pre par meseci, kada su i krenuli problemi sa Benom.

Dženifer Lopez ima probleme sa Benom.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Podsetimo, Lopez i Aflek već neko vreme su glavna tema javnosti zbog ponašanja kako na crvenom tepihu, tako i van njega. Priča se da je Lopez ta koja drži konce u njihovoj vezi, što Benu smeta, iako je znao u kakav je odnos ulazio s obzirom da im je i prošlog puta pukla veza zbog medijske pažnje. 

Dženifer Lopez svađala se sa Benom nekoliko puta.
CBS / Planet / Profimedia 

Ne smemo zaboraviti ni scenu sa promocije novog filma "Mother" Dženifer Lopez, gde se par raspravljao kako će da pozira. Iako su "raspravu" zapečatili poljupcima, mnogima nije promaklo da je glumac nervozniji nego inače, te se čak pretpostavljalo i da ponovo pije, s obzirom da su mu obrazi bili veoma crveni, što, prema mišljenju stručnjaka jeste jedan od znakova alkoholizma sa kojim je glumac u prošlosti imao problema.

Ben Aflek navodno ponovo pije
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

Malo pre toga, kada su ih paparaci pratili u stopu, Ben je besno zalupio vrata svojoj supruzi, što su mu mnogi zamerili.

A nakon promocije par je uhvaćen tokom žustre rasprave u automobilu, gde je Aflek mlatarao rukama, dok je Dženifer delovala rezervisanije. Evropski turista koji je svedočio celoj situaciji rekao je da je "prilično jasno" po Benovom govoru tela da je glumac furrstriran i izneriran dok je Dženifer delovala uplašeno.

"Bilo je mnogo gestikulacije rukama, Ben je mahao rukama gore dole i delovao je iznervirano", rekao je turista.

Dženifer Lopez je  navodno tražila savet i od njegove majke Ane ne bi li uspela da ga smiri, s obzirom da je preplašena da će njena veza pući baš kao i prvi put.

Dženifer lopez se plaši da će joj veza pući.
Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naravno, nije poznato da li u ovim pričama ima istine, iako je jasno da se nešto u njihovom odnosu dešava. A da li je reč o bezazlenim raspravama koje gotovo svaki par ima, ili nešto ozbiljnije, ostaje da vidimo u narednom periodu.  

Bonus video:

Dženifer Lopez u venčanici instagram/chrisappleton1

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!