Nakon "svađe" na crvenom tepihu i Benovog ispada ispred automobila, Lopez i Aflek uslikani su u javnosti, a društvo su im pravile niko drugi do njihove majke, kao i ćerke Eme i Serafina. Povod je bio Dan majki, međutim čini se da ponovo nekim nisu bile sve "koze na broju".

Ben aflek nije bio raspoložen za Dan majki.
TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Dok se Lopezova trudila da ostane nasmejana i raspoložena, Ben je kao furija proleteo do restorana u pratnji obezbeđenja, a njegov izraz lica i dalje je bio neraspoložen, baš kao i pre nekoliko dana kada su ih paparaci pratili u stopu. Ben je tada besno zalupio vrata svojoj supruzi, što su mu mnogi zamerili.

Ne smemo zaboraviti ni scenu sa promocije novog filma "Mother" Dženifer Lopez, gde se par raspravljao kako će da pozira. Iako su "raspravu" zapečatili poljupcima, mnogima nije promaklo da je glumac nervozniji nego inače, te se čak pretpostavljalo i da ponovo pije, s obzirom da su mu obrazi bili veoma crveni, što, prema mišljenju stručnjaka jeste jedan od znakova alkoholizma sa kojim je glumac u prošlosti imao problema.

Ben aflek i Dženifer lopez su se raspravljali na crvenom tepihu.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Ni tu nije bio kraj, već je par nakon svega uhvaćen i kako se raspravlja u automobilu.

Dženifer je delovala rezervisanije dok je njen muž govorio i mahnito gestikulirao tokom burne rasprave. Evropski turista koji je svedočio celoj situaciji rekao je da je "prilično jasno" po Benovom govoru tela da je glumac furrstriran i izneriran dok je Dženifer delovala uplašeno.

"Bilo je mnogo gestikulacije rukama, Ben je mahao rukama gore dole i delovao je iznervirano", rekao je turista.

Kako prenose strani mediji, glavni problem u njihovoj vezi je pažnja javnosti na koju Ben nikako ne može da se navikne, a to je bio ujedno i razlog zašto su raskinuli prvi put. Dženifer Lopez navnodno traži savet i od njegove majke Ane ne bi li uspela da ga smiri, s obzirom da je preplašena da će njena veza pući baš kao i prvi put.

Naravno, nije poznato da li u ovim pričama ima istine, te ostaje da vidimo da li će Ben i Dženi ipak naći rešenje za problem sa paparacima koji je evidentno nešto što muči glumca još od samog početka. 

Tada su se u medijima pojavile informacije da nisu mogli da podnesu pritisak javnosti, kao i da je Ben počeo previše da pije što je veoma smetalo Džej Lo. Kada je došlo do toga da su morali da angažuju i "fake" mladu kako bi navukli fotografe na lažnu lokaciju, shvatili su da je ipak bolje da se razdvoje, i usledio je raskid, te ostaje samo da se nadamo da ovog puta do toga neće doći.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!