Čuveni glumac Džona Hil voli da drži svoj privatni život podalje od očiju javnosti, a ne voli ni da bude meta paparaca, ali ponekad ih je jednostavno teško izbeći.

U poslednje vreme je posebno interesantan fotografima jer se dešavaju drastične promene u njegovom izgledu.

Naime, glumac je dosta smršao, toliko da ga mnogi u prvi mah nisu ni prepoznali. Osim što je mnogo mršaviji, na fotografijama snimljenim početkom aprila vidi se da je glumac pustio kosu i bradu.

Džona Hil izgleda kao beskućnik.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na nedavnim fotografijama snimljenim ovih dana, iznenadio je fanove prilično zapuštenim izgledom, zamršenom kosom i bradom, a neki su njegov izgled poredili sa beskućnikom.

Džona Hil nekada.
Profimedia 

Podsećamo, Džona, koji je svojevremeno bio poznat po punijem izgledu tela, poslednjih godina smršao je čak 20 kilograma, pa se uveliko pričalo o njegovoj transformaciji, što je glumcu očigledno zasmetalo.

„Znam da mislite dobro, ali molim vas nemojte komentarisati moje telo. Bilo da je loše ili dobro, želim ljubazno da vam kažem da to ne pomaže i da se ne osećam dobro", napisao je na Instagramu u oktobru 2021.

Džona Hil
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, glumac čeka prvo dete sa devojkom Olivijom Milar, ali kako je poznat po tome što privatni život drži podalje od medija i javnosti, nije to otkrio, već su ga „izdale” Olivijine fotografije, koje su snimljene dok je bila u kupovini u Santa Moniki, nedaleko od Džoninog doma.

profimedia-0717436519.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona je prošetala u tregerima i prsluku i pokazala svoj uvećani trudnički stomak, kako piše Dejli mejl, a nedavno se šuškalo da se par verio, ali ni za to nema zvanične potvrde, ali je viđena sa dijamantskim prstenom na levoj ruci.

Džona Hil sa devojkom čeka prvo dete.
Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!