Srećnu vest otkrile su fotografije Olivije koja je bila u kupovini u Santa Moniki, nedaleko od Džoninog doma. Prošetala je u tregerima i prslucima i pokazala sve veći trudnički stomak, piše Dejli mejl.

Nedavno su krenule glasine da se par Džona Hil i Olivija Milar verio. Naime, Milar se u javnosti pojavila sa dijamantskim prstenom na levoj ruci.

džona hil
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Džona i Olivija ćute o svom odnosu, a zanimljivo je da se o tome gotovo ništa ne zna. Jedina poznata informacija je da on sa sestrom vodi onlajn prodavnicu vintage odeće.

Inače, par je prvi put viđen zajedno prošlog avgusta kako dele strastveni poljubac na plaži u Malibuu. Hil je uvek pokušavao da svoje veze drži 'ispod radara', a 2020. je raskinuo veridbu sa frizerkom i producentkinjom Đanom Santos. Bio je povezan i sa pevačicom Ritom Orom.

Glumac i komičar, čija se imovina procenjuje na 30 miliona dolara, u stvarnom životu je poznat kao nepristupačan i ne voli da otkriva detalje o svojoj privatnosti. Poslednjih godina je zbog uloga drastično smršao, a zasmetali su mu mnogi komentari na račun njegovog izgleda.

Džona Hil sada sve iznenađuje svojim oblačenjem
Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

„Znam da mislite dobro, ali molim vas nemojte komentarisati moje telo. Bilo da je loše ili dobro, želim ljubazno da vam kažem da to ne pomaže i da se ne osećam dobro", napisao je na Instagramu u oktobru 2021.