Proslavljenog fudbalera Zlatana Ibrahimovića i njegovu suprugu Helenu Seger, paparaci su uslikali nakon romantičnog ručka u Milanu. Par se u poslednje vreme slabo odvaja, gotovo kao da žele da nadomeste izgubljeno vreme usled fudbalerovih obaveza. 

Helena Seger izgleda fantastično sa 52.
Mimmo Carriero/IPA / Shutterstock / Splash / Profimedia 

Doduše, mnogi su mišljenja da ga lepa Helena retko pušta samog nakon priča o aferi sa najlepšom italijanskom novinarkom Diletom Leotom. Navodno su Ibrahimović i ona proveli ostatak novogodišnje noći u njenom stanu nakon što je Helenu "poslao" kući. Međutim, nijedna ni druga stana nikada nisu želele da komentarišu priče. 

Zlatan ibrahimović navodno je prevario ženu sa diletom leotom.
Youtube 

No, fubdaler jeste nakon svega ponavljao javno koliko voli voju suprugu, te da je nikada ne bi stavio u nezgodnu poziciju, čime je jasno da je na ovaj način ipak demantovao da joj je bio neveran. 

Zlatan ibrahimović ne odvaja se od svoje supruge.
Sisto Catalano / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sa druge strane, ni 11 godina starija Helena nikada nije bila tipična žena fudbalera. Ona ne troši previše vremena na izgled, priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, bolje se oseća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama, ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motociklu i skoro nikada ne daje intervjue.

Helena Seger nije tipična žena fudbalera.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Jednom prilikom jasno je istakla da sa svojim suprugom nije zbog novca.

"Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga videla, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes.

Nisam mogla "izvući" svog Mercedesa s parkinga. Videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Poprilično ljuto sam mu rekla da se istu sekundu pomeri i izdrala se na njega. I on je u tom mom potezu očigledno video nešto što mu se sviđa. Život s njim nije lagan, ali nije ni život sa mnom. Kod njega mi se svidelo što mu se mogu suprotstaviti. Ja sam ja", rekla je.

"Ljudi nemaju pojma koliko sam se žrtvovala i radila da bih postala uspešna i zato mi smeta kad mi stave etiketu "Ibrahimovićeve drage" ili žene fudbalera", ispričala je Helena za Elle.

Njeno lično bogatstvo danas se procenjuje na oko 160 miliona dolara, a postala je uspešna preduzeznica i poslovna žena jer su je je njeni roditelji, Margareta i Ingemar, uspeli da nauče još od najranijih dana da se ne plaši ničega na putu ka uspehu.

Helena je počela da radi još sa 13 godina. A kasnije je diplomirala dizajn i ekonomiju. S obzirom da je karijeru gradila takoreći od malih nogu, ne čudi što je već tokom studija uspela da dobije poslove sa velikim brendovima poput Replay i Diesela. Započela je svoj poduhvat u sektoru prodaje i marketinga sa Bonnerom, a kasnije je radila sa firmama Corona and Hooch, FlyMe.

Helena Seger je karijeru gradila od rane mladosti.
PLV / Sipa Press / Profimedia 

U isti mah, ona je bila i uspešan model, a vitku liniju zadržala je i dan-danas sa 52. Ali, da bi imala zanosan izgled Zlatanova lepša polovina redovno ide na treninge, a tajna je u tome što obavezno koristi tegove tokom vežbanja. Takođe, vodi računa šta unosi u svoj organizam i trudi se da ne jede često nezdravu hranu.

Helena Seger vodi računa šta unosti u organizam.
Robert O'Neil/MN Images Inc/LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zbog toga danas često može da se čuje da izgleda i mlađe od Zlatana, a fudbaler nikad nije krio koliko mu prijaju komplimenti na račun supruge kojoj na liniji mogu pozavideti i daleko mlađe devojke.

Bonus video:

Zlatan Ibrahimović tetovaže  Instagram/iamzlatanibrahimovic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!