Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Zlatan Ibrahomović nikada nije krio koliko mu je u karijeri značila podrška porodice, a na prvom mestu supruge Helene Seger koja je od njega starija 11 godina. Svoj privatni život ljubomorno čuvaju od očiju javnosti, a uprkos sitnim trzavicama i pričama o neverstvima, oni su dokazali da je njihova ljubav ipak jača od svega. 

Inače, Helena nije tipična žena fudbalera, što je jednom prilikom i sama rekla, te ćete je veoma retko videti u javnosti. Ona ne troši previše vremena na izgled, priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, bolje se oseća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama, ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motociklu i skoro nikada ne daje intervjue.

Ibra se oko svega konsultuje sa svojom suprugom Helenom.
MIGUEL MEDINA / AFP / Profimedia 

Jednom prilikom jasno je istakla da sa svojim suprugom nije zbog novca.

"Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga videla, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes.

Helena je bila bogata i pre udaje za Zlatana.
FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nisam mogla "izvući" svog Mercedesa s parkinga. Videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Poprilično ljuto sam mu rekla da se istu sekundu pomeri i izdrala se na njega. I on je u tom mom potezu očigledno video nešto što mu se sviđa. Život s njim nije lagan, ali nije ni život sa mnom. Kod njega mi se svidelo što mu se mogu suprotstaviti. Ja sam ja", rekla je. 

"Ljudi nemaju pojma koliko sam se žrtvovala i radila da bih postala uspešna i zato mi smeta kad mi stave etiketu "Ibrahimovićeve drage" ili žene fudbalera", ispričala je Helena za Elle.

Helena ne želi da bude samo žena Zlatana Ibrahimovića.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, čime se zapravo bavi Helena i kako je uopšte zaradila milione u ranim tridesetim. Njeno lično bogatstvo danas se procenjuje na oko 160 miliona dolara, a postala je uspešna preduzeznica i poslovna žena jer su je je njeni roditelji, Margareta i Ingemar, uspeli da nauče još od najranijih dana da se ne plaši ničega na putu ka uspehu.

Helena je počela da radi još sa 13 godina. A kasnije je diplomirala dizajn i ekonomiju. S obzirom da je karijeru gradila takoreći od malih nogu, ne čudi što je već tokom studija uspela da dobije poslove sa velikim brendovima poput Replay i Diesela. Započela je svoj poduhvat u sektoru prodaje i marketinga sa Bonnerom, a kasnije je radila sa firmama Corona and Hooch, FlyMe. 

Nekadašnja manekenka, a danas stručnjakinja za marketing i nekretnine takođe ima veliku ulogu u životu proslavljenog sportiste. Ibra se oko svega konsultuje sa njom, kako kada su u pitanju ugovori, tako i kada je reč o sponzorstvima. 

Izgubila sve i ponovo se izdigla

Zanimljivo je da je Helena u jednom trenutku takoreći sve izgubila, odnosno sav trud bacila u vodu. Kada je Zlatan potpisao za Juventus, sa njim je u Italiju otišla i njegova nevenčana supruga. Zbog toga je morala da napusti sve svoje ugovore i profesionalnu karijeru u Švedskoj. Ali to je nije sprečilo da razvija svoju karijeru u poslu. Pokrenula je firmu za nekretnine u Italiji, a trenutno svoje vreme uglavnom provodi vodeći posao sa nekretninama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!