Jedan od najuspešnijih fudbalera današnjice Zlatan Ibrahimović prešao je težak put dok nije postigao uspeh na kojem mu danas mnogi zavide.

Danas ponosno nosi titulu jednog od najpoznatijih i najšarmantnijih fudbalera na svetu. Osim njega, u žižu interesovanja dospela je i njegova supruga Helena Seger, koja i u 6. deceniji izgleda besrekorno. Zlatan inače svoj privatni život drži podalje od znatiželjnih očiju javnosti, pa tako i retko otkriva detalje braka s 11 godina starijom bivšom švedskom manekenkom s kojom ima i sinove Maksimilijana i Vincenta.

Uprkos tome što je Helena od Zlatana starija čak 11 godina, njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na svetu, a upoznali su se na spektakularan način.

Helena nije klasična žena fudbalera, što je jednom prilikom i sama rekla.

Ona ne troši previše vremena na izgled, priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, bolje se oseća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama, ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motociklu i skoro nikada ne daje intervjue.

Helena Segar je 11 godina starija od ibrahimovića.
MIGUEL MEDINA / AFP / Profimedia 

Jednom prilikom jasno je istakla da sa svojim suprugom nije zbog novca.

"Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani.Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga videla, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes.

Nisam mogla "izvući" svog Mercedesa s parkinga. Videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Poprilično ljuto sam mu rekla da se istu sekundu pomeri i izdrala se na njega. I on je u tom mom potezu očigledno video nešto što mu se sviđa. Život s njim nije lagan, ali nije ni život sa mnom. Kod njega mi se svidelo što mu se mogu suprotstaviti. Ja sam ja. Ljudi nemaju pojma koliko sam se žrtvovala i radila da bih postala uspešna i zato mi smeta kad mi stave etiketu "Ibrahimovićeve drage" ili žene fudbalera", ispričala je Helena za Elle.

Kako je Zlatan Ibrahimović u svađi upoznao suprugu?
Robert O'Neil/MN Images Inc/LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zlatan je pao na nju čim ju je ugledao, a Helena se jednom prilikom, za italijanski Corriere prisetila njihovg zanimljivog susreta.

Skandal sa Diletom

Pre skoro dve godine mediji su Zlatana povezivali sa slavnom sportskom novinarkom iz Italije Diletom Leotom, s kojom je sarađivao na snimanju reklama.

Naime, strani mediji pisali su njih dvoje zajedno proveli novogodišnju noć. Italijanski "Today" preneo je izjavu poznanika koji je rekao da je čuveni golgeter 31. decembra uveče došao u kuću najpoznatijeg TV lica Italije.

"Viđeni su zajedno od 21.20 do petnaest minuta do ponoći, kada su svetla ugašena i više se te noći nisu palila", naveo je tada neimenovani izvor.

Magazin "Chi" je potom preneo da su slavni fudbaler i sportska novinarka zajedno večerali i to nakon što je Ibrahimović poslao suprugu kući, pa produžio ka Kosti Esmeraldi. A na Sardiniju je prethodno Leota stigla sa drugaricama i bratom.

"Prema drugim glasinama, njih dvoje su, najpre u odvojenim grupama, došli u isti restoran. Šta se unutra tačno dešavalo, nije poznato, jer su bili u delu koji je zatvoren za javnost."

"Chi" je tvrdio da je Zlatan rekao prijateljima da između njega i Dilete ima "iskrica", a prijatelj voditeljke koji je želeo da ostane anoniman, ispričao je italijanskom portalu da se Ibrahimović na Sardiniji predstavljao kao slobodan čovek.

Dileta i Zlatan na snimanju za fitnes aplikaciju.
Youtube 

Fudbaler i voditeljka upoznali su se na snimanju reklame za fitnes aplikaciju "Buddyfit" koju su snimili tokom karantina. Na njenom Instagram profilu ispod reklamnog spota, po mišljenju mnogih, otvoreno flertovali.

Ubrzo nakon navoda o aferi sa Zlatanom, lepa Italijanka je uplovila u romansu sa turskim glumcem Džanom Jamanom, a više je i nego očigledno zbog čega mnogi nisu verovali u tu ljubav i smatrali je paravanom kako bi se skrenula pažnja sa priče o Dileti i Zlatanu.

O celoj ovoj situaciji Zlatan se nikada nije oglasio, baš kao ni njegova partnerka Helena.

helen, žena zlatana ibrahimovića
Robert O'Neil/MN Images Inc/LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!