Slavni fudbaler Zlatan Ibrahimović često privlači pažnju na društvenim mrežama svojim neverovatnim smislom za humor. Na objavama koje su nedavno osvanule na njegovom profilu, u kolaboraciji sa brendom H&M, fanovi nisu mogli a da ne primete njegovu luksuznu kuću.

Zbog prirode posla kojim se bavi, Ibrahimović je često menjao mesto prebivališta, od Švedske, Francuske, Amerike do Italije, koja je njegovo trenutno odredište.

Naime, fudbaler trenutno živi u Milanu sa svojom porodicom, suprugom Helenom i sinovima Maksimilijanom i Vinsentom, a njihov dom odiše luksuzom i glamurom.

Osim teretane u kojoj često provodi vreme, fudbaler često snima dok vežba u ostalim prostorijama budući da su veoma prostrane.

Uređenje brojnih prostorija Ibrahimović je prepustio najboljem italijanskom dizajneru enterijera, dok je teretanu uređivao sam, po sopstvenom ukusu i potrebama.

Takođe poseduje i bazen gde provodi vreme sa svojom porodicom.

Inače, Ibrahimovićevo bogatstvo procenjeno je na 114 miliona dolara, a samim tim spada u grupu onih koji sebi mogu da omoguće šta god požele, te ne čudi što ima raskošan dom o kojem mnogi maštaju.

Inače, Zlatan je nekada bio siromašan, a kako je jednom prilikom otkrio jedva su skupili novac da kupe normalan krevet.

"Bili smo siromašni. Skupio je jedva novca da mi kupi krevet u IKEA prodavnici, ali nismo imali para za dostavu. Nosili smo ga zajedno do kuće. To je bilo fantastično. Vreme sam provodio i sa majkom, ali u suštini živeo sam sa ocem. Jednom je celu platu dao da mi pokrije put u trening kamp. Nije imao za stanarinu, ali meni je dao novac", otkrio je Zlatan.

Porodične okolnosti doprinele su tome da je Ibrahimović "bacao cigle na automobile, krao u lokalnim prodavnicama, srećom, posvetio se fudbalu i takve incidente ostavio za sobom, a danas je jedan od najboljih.

zlatan ibrahimović je danas jedan od najboljih fudbalera
Tony Clifton / SplashNews.com / Splash / Profimedia 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!