Pre nekliko dana, slavna glumica Gvinet Paltrou šokirala je svet kada je govorila o se*sualnim veštinama bivših momaka Bena Afleka i Breda Pita. Očekivano, reakcija Džej Lo nije izostala, jer ko će drugi braniti svog supruga, ako ne ona?

Podsetimo, Paltrou je za Bena Afleka rekla da je tehnički bolji u krevetu od Pita, a potom ga ponizila rečila da je "Bred bolji kao glumac". 

Gvinet Paltrou komentarisala je ko je bolji u krevetu.
Instagram 

Paltrou je sa Pitom bila od 1994, ali su veridbu raskinuli tri godine kasnije jer je smatrala da je sa 24 premlada za brak.

Nakon toga je bila u trogodišnjoj vezi s Benom, koji se prošle godine venčao sa Dženifer Lopez, takođe svojom starom ljubavi.

Nakon Gvinetinih komentara, latino diva nije ni zucnula o ljubavničkim veštinama svog supruga, ali je ipak požurila da ga uzdigne nakon komentara da je "tehnički bio bolji", i da je lošiji glumac od Pita, ili su to barem tako protumačili obožavatelji.

Gvinet Paltrou ocenila je Afleka bolje nego Pita.
Instagram 

Ona ga je uzdigla kao oca, i to ne samo njegovoj deci, već i blizancima koje je dobila sa bivšim suprugom Markom Entonijem. 

"On je tako usklađen, ionako je tako briljantan tip, stvarno je učen u toliko mnogo stvari i jednostavno se vidi kada je dobio decu, da je pročitao svaku knjigu i primenjuje to. Prisutan je tata pun ljubavi koji brine i koji se pojavljuje svaki dan, to je on", otkrila je Lopez.

Džej Lo hvalila je kakav je Aflek sa decom.
LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"On je neverovatan tata. Tera mi suze na oči. On je iskreno najbolji tata kojeg sam ikada videla. Toliko je uključen da me ponekad uči kako da komuniciram sa decom", dodala je, čime je izbegla da komentariše njegove "ljubavničke veštine".

Ovaj postupak mnogi su pozdravili, osudivši Paltrou što uopšte spominje toliko intimne stvari, dok je, očekivano, bilo i onih koji su mišljenja da Lopez na sve načine predstavi Afleka u najboljem svetlu i uzdigne, čak i kada to ne zaslužuje.

Bonus video:

Devojka koja je sedela pored Džej Lo i Bena Afleka TikTok/almostannna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!